ależ oczywiście DamYanie
o takich rzeczach jak pad w dniu napisania o stabilnym działaniu pisałem raczej żartem
forum supprotu jest dość duże, aktywne i na pewno generuje duży ruch/ obciążenie na serwerze
i tak wielki ukłon dla Administracji, że do tej pory działało ... moim zdaniem idealnie
a że przy przeprowadzkach pojawiają się chwilowe nieobecności, no cóż inaczej zrobić się nie da ( chyba, że nie ma się co z pieniędzmi robić ;P )
odnośnie walidacji pluginów, to właśnie tak zrobiłem ze swoimi pluginami, ale poza tym przypadkiem (napisałem, że to jest przypadek odosobniony w dziale, gdzie 9x% to starsze wersje finalne), to także uważam że nie należy wrzucać plików na "nasz" serwer, bo od tego jest główne repozytorium, żeby z niego korzystać ( dlatego trochę mnie zadziwia serwis MyBBPlugins, gdzie te paczki są wrzucane na forum, ale każdy może robić to, co uważa za stosowne, w końcu jakoś muszą przekupić "naszych" użytkowników
)
a jeżeli chodzi o "Bumpera"
dziś dostałem wiadomość od zainteresowanej osoby, że czeka na moją odpowiedź, tymczasem odpowiedź pojawiła się 8h przed napisaniem przez tą osobę PW, właśnie do niej odpisuję, ale obecnie konieczne może być napisanie PW do sporej ilości osób, albo poproszenie tej jednej, żeby aktywowała wątek dopisując coś głupiego ( czyt. zbędnego ), co przeszło by przez cenzurę Moderatorów
myślę że ten plugin ( nie ten dokładnie, bo on służy jedynie Modom i Adminom
) nie będzie generował dużego obciążenia, jeżeli wykona się go jako modyfikację skryptu ( przycisk w postbit + zmiana w showthread.php ... ale ja jeszcze nie wiem do końca jak działa bumpowanie
)
na koniec o widoczności, a więc o stylu forum
tak jest nie tylko z downloadem, podobnie mam, gdy mowa o Wiki, czy chcę użyć wyszukiwarki
po chwili to znajduję i może to tylko mój problem ( ślepy jestem?
), ale jeżeli nowi mają podobnie, to niby nie ma się co dziwić, że ciągle widzimy kolejne wątki nt klasycznego układu postów
( choć nie próbuję ich usprawiedliwić, bo i tak nie wierzę w ich dobre chęci
)
prócz ślepoty mam chyba jeszcze jedną wadę - daję się wciągnąć w dyskusję i generuję być może najdłuższe posty :| święta ... czas wyciszenia ... oummmmmmmmmmmm
pozdrowienia dla Administracji i reszty Ekipy, nie przejmujcie się opinią takiego użyszkodnika ^_^' ( koniec końców, ten styl/temat bardzo mi się podoba, łączenie postów to nawet dobre rozwiązanie, a walidacja to już mój własny problem, czyż nie?
)