Włączyć nietrwałe usuwanie - opis wprowadzający lekko w błąd

Założony przez  Fyeem.

Cytat:Włączyć nietrwałe usuwanie?
Włączenie tej opcji pozwoli na przywracanie postów i wątków usuniętych przez użytkowników. W innym wypadku posty i wątki będą bezpowrotnie usuwane.

Enable Soft Delete for Users
If enabled, posts and threads deleted by users will be hidden and can be restored by moderators. Otherwise, these posts and threads will be deleted permanently.

To ustawienie wpływa na usuwanie postów przez zwykłych UŻYTKOWNIKÓW wyłącznie, bo posty administratora są tak czy tak usuwane nietrwale. Proponuję podkreślić to w polskim opisie tego ustawienia.
Cytat:w pół dnia stałeś się lepszym pytonistą niż kawenanowo kiedykolwiek programisto :3 ~ Riess 13.11.2018 16:28
Cytat:ale z tą nazwą to fyeem ma racje  ~ Divir 29.07.2019 16:08
Opisany przez Ciebie problem został poprawiony w najnowszej wersji tłumaczenia. Zmiany zostały wprowadzone już na naszym GitHubie.

Dziękujemy! :)
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna.



Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości