Aby usunąć wszystkim użytkownikom ostrzeżenia wystarczy, ze wyczyszczę tabelę "mybb_warnings"?
Usunięcie wszystkich ostrzeżeń
ViewerOfDeadMemes
- Super Użytkownik
- 244 30 7 12
(24.04.2018, 14:31)Hugo napisał(a): PS Dużo mnie obchodzi to co widziałeś. Idź dalej wszystko kopiować. :>Ciekawe co kopiować... ikony Font Awesome? One są wydawane na licencji i każdy ma prawo z nich korzystać. Co do innych rzeczy, to ja nie kopiowałem
A cd. Twojego problemu, to sprawdzilem, czy wsytarczy oproznic ta tabele i okazuje sie, ze nie. Nawet jesli oproznilem tabele mybb_warnings, mybb_waninglevels, to nic sie nie zmienilo
(24.04.2018, 14:38)ViewerOfDeadMemes napisał(a):Pewnie dlatego, że na logikę to użytkownik posiada ostrzeżenie, zatem raczej szukac trzeba w tabeli mybb_users(24.04.2018, 14:31)Hugo napisał(a): PS Dużo mnie obchodzi to co widziałeś. Idź dalej wszystko kopiować. :>Ciekawe co kopiować... ikony Font Awesome? One są wydawane na licencji i każdy ma prawo z nich korzystać. Co do innych rzeczy, to ja nie kopiowałem
A cd. Twojego problemu, to sprawdzilem, czy wsytarczy oproznic ta tabele i okazuje sie, ze nie. Nawet jesli oproznilem tabele mybb_warnings, mybb_waninglevels, to nic sie nie zmienilo
Cytat:w pół dnia stałeś się lepszym pytonistą niż kawenanowo kiedykolwiek programisto :3 ~ Riess 13.11.2018 16:28
Cytat:ale z tą nazwą to fyeem ma racje ~ Divir 29.07.2019 16:08
(24.04.2018, 14:38)ViewerOfDeadMemes napisał(a): Nawet jesli oproznilem tabele mybb_warnings, mybb_waninglevels, to nic sie nie zmieniloNależy pamiętać o przeliczeniu statystyk z poziomu ACP.
Kodowanie, edycja i tworzenie styli, for, stron, poszczególnych elementów - polecane szczególnie dla osób, które nie potrafią sobie poradzić z problemami.
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości