Nie odświeża cache forum.

Konfiguracja  Założony przez  Arnaksik.

Adres forum:
https://csplay.pl/

Wersja silnika:
1.8.14

Opis problemu:
Witajcie mam problem z aktualizacją plików cache na forum mianowicie jakby plugin Update cached styles (1.1) przestał kompletnie działać .ktoś ma na to jakąś rade ? 
Z tego co pamiętam, to ten plugin nie czyści wszystkich cache. Niektóre wciąż musisz odświeżyć ręcznie lub zacząć stosować wersjonowanie.
Kodowanie, edycja i tworzenie styli, for, stron, poszczególnych elementów - polecane szczególnie dla osób, które nie potrafią sobie poradzić z problemami.
Plugin naprawiony działa teraz mam jedynie problem że nie odświeżaja mi się statystyki.
Witam... Edytuje domyślny styl MyBB i zmieniam css poprawnie... Niestety mam cache, które się nie odświeżają... Dlaczego? Jak włączę inny szablon, a nie standardowy i zmieniam jego css to normalnie wszystko działa poprawnie.
Nie masz odpalonego Cloudflare?
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna.
(29.11.2025, 14:20)Łukasz napisał(a): Nie masz odpalonego Cloudflare?

Nie nie
(29.11.2025, 14:32)damianm2007 napisał(a):
(29.11.2025, 14:20)Łukasz napisał(a): Nie masz odpalonego Cloudflare?

Nie nie

Załóż nowy wątek w odpowiednim dziale i uzupełnij wszystkie potrzebne informację.
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: