Witam mam problem nie mogę wejść w swój profil na forum, klikam na nick i nie mogę wejść. Co może być przyczyną ??? Pomożecie
Nie mogę wejść w swój profil
Włącz forum.
Cytat:w pół dnia stałeś się lepszym pytonistą niż kawenanowo kiedykolwiek programisto :3 ~ Riess 13.11.2018 16:28
Cytat:ale z tą nazwą to fyeem ma racje ~ Divir 29.07.2019 16:08
Podaj login i hasło do konta testowego.
Wsparcie poza forum - odpłatne.
Nie mogę bo to już nie jest testowe przed chwilą domena została podpięta Ale mam pytanie co może być skutkiem tego błędu
Bez konta wiele nie pomożemy.
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna.
A to jakie konto chcecie do acp tak
Ardex napisał 23.03.2017, 18:35:
Nigdy nie dawaj nikomu niezaufanemu dostępu do ACP. My chcemy konta testowego, czyli zwykłego konta, takie jakie zakłada użytkownik. Nie chcemy żadnych większych uprawnień.
Nigdy nie dawaj nikomu niezaufanemu dostępu do ACP. My chcemy konta testowego, czyli zwykłego konta, takie jakie zakłada użytkownik. Nie chcemy żadnych większych uprawnień.
Przyczyna błędu to zapewne kod linka (<a href ) w formacie loginu użytkownika grupy bądź źle skonfigurowane Google SEO.
Cytat:w pół dnia stałeś się lepszym pytonistą niż kawenanowo kiedykolwiek programisto :3 ~ Riess 13.11.2018 16:28
Cytat:ale z tą nazwą to fyeem ma racje ~ Divir 29.07.2019 16:08
Stwórz konto testowe zwykły użytkownik
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna.
Wejdź a ACP -> Użytkownicy i grup -> grupy -> wybierz grupę, do której Ty należysz i wklej tutaj co masz podane w polu "format loginu"
<i class="fa fa-star" style="Color: red;" id="spinner"> </i><span class="ha"> {username}</span>
to się znajduje
i co jaki może być przyczyna błędu ??
Łukasz napisał 23.03.2017, 18:44:
Kody podajemy w tagach [code] lub [php], poprawia to czytelność posta.
Kody podajemy w tagach [code] lub [php], poprawia to czytelność posta.
(23.03.2017, 18:43)Baran napisał(a): i co jaki może być przyczyna błędu ??
prawdopodobnie to
(23.03.2017, 18:33)Fyeem napisał(a): Przyczyna błędu to zapewne kod linka (<a href ) w formacie loginu użytkownika grupy bądź źle skonfigurowane Google SEO.
wejdź w każdą grupę i wklej co jest w formacie loginu.
W profil których użytkowników nie możesz wejść? I w jakich sposób próbujesz wejść?
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości