Robie kilka wersji kolorystycznych jednego template i jedyna "przeszkoda" na mojej drodze to textarea odpowiedzialna za edytor tekstu w wiadomościach czy tworzeniu wątku/nowej odpowiedzi. Szukam rozwiązania, jak przypisać mybb.css właśnie do konkretnego stylu. Próbowałam już tworzyć nowy css w template, jednak to nic nie dało. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego.
Przypisanie mybb.css do konkretnego stylu
W jaki sposób robisz te wersje kolorystyczne?
Jeśli robisz to za pomocą oddzielnych styli, to mozesz dodać do pliku css coś typu
Jeśli robisz to za pomocą oddzielnych styli, to mozesz dodać do pliku css coś typu
.sceditor-container iframe, .sceditor-container textarea { background: red!important; }
Kodowanie, edycja i tworzenie styli, for, stron, poszczególnych elementów - polecane szczególnie dla osób, które nie potrafią sobie poradzić z problemami.
Dziękuje ślicznie. Faktycznie zadziałało.
Problem pozostał jednak w kolorze czcionki w edytorze. Ten sposób niestety nie działa, nadal wymusza domyślny kolor #111
Próbowałam na kilka sposobów, hex na rgba, usuwałam deklaracje !important;, nic nie podziałało.
Problem pozostał jednak w kolorze czcionki w edytorze. Ten sposób niestety nie działa, nadal wymusza domyślny kolor #111
.sceditor-container iframe, .sceditor-container textarea {
background: rgba(37, 37, 37, 37)!important;
color: #fff !important;
}
Próbowałam na kilka sposobów, hex na rgba, usuwałam deklaracje !important;, nic nie podziałało.
Kodowanie, edycja i tworzenie styli, for, stron, poszczególnych elementów - polecane szczególnie dla osób, które nie potrafią sobie poradzić z problemami.
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości