Easy
- Gość
- 0
Nasza-klasa.pl - czyli śmiech na sali, założyłem sobie już dawno konto, aby poszukać kilku znajomych z poprzedniej miejscowości gdzie mieszkałem. Teraz dwa - trzy razy na dzień przeglądam to i normalnie śmiech na sali, dostaję co trochę jakieś zaproszenia z kont serwisów internetowych i jakiś muzyków. A najbardziej denerwująca rzeczą są płatne serwisy w N-K.pl, takiej jak jakieś prezenty itp. To już nie jest ten sam projekt teraz, to jedynie maszynka do zarabiania pieniędzy i pokazywania swoich głupich zdjęć z chłopaki i dziewczynami, normalnie ogłoszenia dla zboków Co myślicie wy o tym portalu?
Drugim jakże ciekawym serwisem jest Lockerz.com, który nie jest tam żadnym głupim i oszustowskim skryptem, zbieramy punkty, które możemy wymienić na nagrody. Zaproszenie jeśli by ktoś chciał mogę wysłać, wystarczy podanie meila. Zostało mi chyba 20 zaproszeń do rozdysponowania. W ciągu jednego miesiąca zebrałem 62 punkty, 10 za grę która jest na początku, 2 za logowanie codziennie i 2 za pytania.
Drugim jakże ciekawym serwisem jest Lockerz.com, który nie jest tam żadnym głupim i oszustowskim skryptem, zbieramy punkty, które możemy wymienić na nagrody. Zaproszenie jeśli by ktoś chciał mogę wysłać, wystarczy podanie meila. Zostało mi chyba 20 zaproszeń do rozdysponowania. W ciągu jednego miesiąca zebrałem 62 punkty, 10 za grę która jest na początku, 2 za logowanie codziennie i 2 za pytania.