Witam, jakiś czas temu otrzymałem zlecenie, na zakodowanie szablonu MyBB. Również dostarczono mi projekt graficzny owego stylu. Po wykonanej pracy, która nastąpiła ok 2 tyg temu, do tej pory brak kontaktu z zleceniodawcą.. No i teraz pytanie do was, gdy nie zdarzyła mi się jeszcze nigdy taka sytuacja, czy mogę tą pracę sprzedać/wystawić za darmo na którymś z forów? Bo jakby nie było, to Layout został wykonany przez zleceniodawcę. Dodam jeszcze że wszystko "Panu" się podobało, każdy krok akceptował pozytywnym komentarzem. Dlatego kieruję to pytanie, by chociaż odzyskać pieniądze za poświęcony czas na robociznę - Czy mam prawo, udostępnić szablon na sprzedaż, jeśli projekt nie był mojego autorstwa?
---
Z góry dziękuję i przepraszam jeśli dział jest nie odpowiedni, gdy nie wiedziałem gdzie owe pytanie mógłbym umieścić.
Pozdrawiam,
Bartosz.
---
Z góry dziękuję i przepraszam jeśli dział jest nie odpowiedni, gdy nie wiedziałem gdzie owe pytanie mógłbym umieścić.
Pozdrawiam,
Bartosz.
BartoszP - Tworzenie stron www // Fora internetowe // Szablony MyBB // Blogi // Portfolia // Wiele więcej!