NiespecjalnieUzdolniony
- Super Gaduła
- 843 24 194 67
Co myślicie o pluginie RPG?
Ostatnio(wczoraj wieczorem) wykombinowałem 5 możliwości działania takiego pluginu i nie wiem czy takie coś może się przydać. Jeśli tak, to która opcja jest najlepsza?
1. Użytkownik ustala sobie statystyki z przedziału od 0 do 100 np mogło by być "PHP, Mysql, MyBB, Netykieta, Grafika, CSS, HTML"
2. Statystyki ustalają moderatorzy i admini
3. Za lajki dostaje się exp'a, gdy wbijemy lvl przydzielamy punkty do statystyk
4. Menu pod postem, w którym użytkownicy mogą dodać punkty danych statystyk, działało by to na zasadzie lajków
5. Za udzielanie się w pomocy lub pluginy w download dostaje się exp'a i tak samo jak w pkt. 3 lub po prefiksach statystyki będą wzrastać.
Więc to mój taki ogólny zarys jak to miałoby wyglądać. Co wy o tym sądzicie?
Ostatnio(wczoraj wieczorem) wykombinowałem 5 możliwości działania takiego pluginu i nie wiem czy takie coś może się przydać. Jeśli tak, to która opcja jest najlepsza?
1. Użytkownik ustala sobie statystyki z przedziału od 0 do 100 np mogło by być "PHP, Mysql, MyBB, Netykieta, Grafika, CSS, HTML"
2. Statystyki ustalają moderatorzy i admini
3. Za lajki dostaje się exp'a, gdy wbijemy lvl przydzielamy punkty do statystyk
4. Menu pod postem, w którym użytkownicy mogą dodać punkty danych statystyk, działało by to na zasadzie lajków
5. Za udzielanie się w pomocy lub pluginy w download dostaje się exp'a i tak samo jak w pkt. 3 lub po prefiksach statystyki będą wzrastać.
Więc to mój taki ogólny zarys jak to miałoby wyglądać. Co wy o tym sądzicie?
Jak czytasz mój post to sprawdź czy go nie zedytowałem bo niezdecydowany jestem.