Witam, mam problem, iż chciałbym zmienić mój styl na tematykę minecraft. Adres forum: mrstone.zakopa.net.
Zmieniłem tło z pomocą wszystkich Ale gorzej z resztą. Najgorzej jest z napisami w załącznikach i ze stopką. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie to zmienić (Wiem że ACP/Stle i szablony/Edytuj Styl i dalej nie wiem gdzie wejść, nie wiem co jest od czego. Patrzyłem na poradnik jak zbadać za pomocą Zbadaj Element. Korzystam z Firefox'a, często mi się przydawał w stronach html, a nie w php Problem jest w tym, że jestem początkowym użytkownikiem mybb. Ten Zbadaj element, umiem obsługiwać, jak mi wyskakuje np. to to wiem, że jest to w header (Poprzez komentarz) Tylko gdzie się znajduje header?
P.S Nie wiem, czy to się znajduję w Style, czy szablony. i jeszcze jedno. Jaka jest pomiędzy nimi różnica?
Zmieniłem tło z pomocą wszystkich Ale gorzej z resztą. Najgorzej jest z napisami w załącznikach i ze stopką. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie to zmienić (Wiem że ACP/Stle i szablony/Edytuj Styl i dalej nie wiem gdzie wejść, nie wiem co jest od czego. Patrzyłem na poradnik jak zbadać za pomocą Zbadaj Element. Korzystam z Firefox'a, często mi się przydawał w stronach html, a nie w php Problem jest w tym, że jestem początkowym użytkownikiem mybb. Ten Zbadaj element, umiem obsługiwać, jak mi wyskakuje np. to
<div id="panel">
P.S Nie wiem, czy to się znajduję w Style, czy szablony. i jeszcze jedno. Jaka jest pomiędzy nimi różnica?