Witam,
Nic dodać, nic ująć
Bardzo dziękuję!
Wszystko działa jak należy i dla odpowiedniej grupy.
Pozwoliłem sobie tylko na małą zmiane, żeby pojawiająca się wiadomość była od razu odnośnikiem do panelu moderatora. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu.
pozdrawiam
Witam,
Jeszcze jedna zmiana.
Po dokładnej analizie działania, okazało się, że przy zerowej liczbie wątków i postów do moderacji, pokazywała się informacja: Liczba postów do akceptacji: 0.
Zmieniłem warunki przy if:
było:
if($visible['posts']['0'] > 0 and $visible['threads']['0'] > 0){
$awaiting_message = '<a href="'.$mybb->settings['bburl'].'/modcp.php" class="modcp">Liczba postów do akceptacji: '.$visible['posts']['0']. ' Liczba wątków do akceptacji: '.$visible['threads']['0'].'</a>';
eval('$unapproved = "'.$templates->get('global_awaiting_activation').'";');
}
elseif($visible['posts'] > 0){
$awaiting_message = '<a href="'.$mybb->settings['bburl'].'/modcp.php" class="modcp">Liczba postów do akceptacji: '.$visible['posts']['0'].'</a>';
}
elseif ($visible['threads'] > 0){
$awaiting_message = '<a href="'.$mybb->settings['bburl'].'/modcp.php" class="modcp">Liczba wątków do akceptacji: '.$visible['threads']['0'].'</a>';
}
Teraz jest tak:
if($visible['posts']['0'] > 0 and $visible['threads']['0'] > 0){
$awaiting_message = '<a href="'.$mybb->settings['bburl'].'/modcp.php" class="modcp">Liczba postów do akceptacji: '.$visible['posts']['0']. ' Liczba wątków do akceptacji: '.$visible['threads']['0'].'</a>';
}
elseif($visible['posts']['0'] > 0){
$awaiting_message = '<a href="'.$mybb->settings['bburl'].'/modcp.php" class="modcp">Liczba postów do akceptacji: '.$visible['posts']['0'].'</a>';
}
elseif ($visible['threads']['0'] > 0){
$awaiting_message = '<a href="'.$mybb->settings['bburl'].'/modcp.php" class="modcp">Liczba wątków do akceptacji: '.$visible['threads']['0'].'</a>';
}
Problem zniknął.
Zmieniony w załączniku.