Jak dać button Logowanie & Rejestracja wyżej ?
Salvation
- Gość
- 0
Nie wiem jak inni, ale ja mam białą stronę po przejściu na Twój adres forum.
Daniel Praźmo
- Mentor MyBB
- 2 093 40 942 10
@up
Już działa
@topic
Podaj szablon header_welcomeblock_guest
Już działa
@topic
Podaj szablon header_welcomeblock_guest
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
Pomocy udzielam jedynie na forum. Wszystkie rzeczy wykraczające poza tą dziedzinę wykonuję odpłatnie.
Musisz przenieść {$welcomeblock} w górną belkę.
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna; kontakt: snakemybboard@gmail.com.
header_welcomeblock_guest
<div class="fc_panel_43">
<div style="float:left;"><div style="color:#fff;font-weight: 600;"><a href="member.php?action=login"><span class="button">Logowanie »</span></a></div></div>
<div style="float:left;"><div style="color:#fff;font-weight: 600;"><a href="member.php?action=register"><span class="button">Rejestracja</span></a></div></div>
</div>
... .....
Daniel Praźmo
- Mentor MyBB
- 2 093 40 942 10
<div class="fc_panel_43" style="position: absolute; top: 20px;">
<div style="float:left;"><div style="color:#fff;font-weight: 600;"><a href="member.php?action=login"><span class="button">Logowanie »</span></a></div></div>
<div style="float:left;"><div style="color:#fff;font-weight: 600;"><a href="member.php?action=register"><span class="button">Rejestracja</span></a></div></div>
</div>
:: Akcja DZIĘKUJĘ ZA POMOC ::
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości