Opinie na temat stylu Blue Elite
Ładny kolorystycznie niebieski, nie jest mocno kontrastowy co zapewne nie będzie męczyć oczu przy przeglądaniu. Podoba mi się.
Jeśli Ci pomogłem naciśnij guzik POMÓGŁ lub dodaj PUNKT REPUTACJI
https://webboard.pl/thread-55891.html?pi...#pid235226
Styl możliwy do pobrania i przetestowania wszelkie uwagi proszę zgłaszać w tym temacie
Styl możliwy do pobrania i przetestowania wszelkie uwagi proszę zgłaszać w tym temacie
Jasny przejrzysty styl, podoba mi się, nowy pasek nawigacji jest lepszy od pierwszego
Salvation
- Gość
- 0
Osobiście wolę wersję niebieską - nie wiem dlaczego, zielony do mnie troszkę nie przemawia, ale ogólnie robi wrażenie
Niebieska wersja lepsza
Jeśli Ci pomogłem naciśnij guzik POMÓGŁ lub dodaj PUNKT REPUTACJI
Zdecydowanie fragment z "Opcje użytkownika" do poprawy. Nic a nic tam nie pasuje.
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna; kontakt: snakemybboard@gmail.com.
Właśnie z tym fragmentem mam największy problem faktycznie jest od czapy de facto to psuje cały efekt
Dodałbym jeszcze wyrównanie w pionie - avatar, oraz 1-2 px paddingu w navigacji.
A jeśli masz problemy, zawsze możesz się nas poradzić w odpowiednim dziale, właśnie od tego to jest.
A jeśli masz problemy, zawsze możesz się nas poradzić w odpowiednim dziale, właśnie od tego to jest.
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna; kontakt: snakemybboard@gmail.com.
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości