ADVERTGAME.PL to serwis, który jako jedyny oferuje RĘCZNE umieszczanie kodu reklamowego serwera / sieci serwerów Counter-Strike / serwerów Minecraft na forach związanych z tematyką gier multiplayer w przeznaczonym do tego dziale (więcej informacji na stronie).
Stronę założyłem 2 lipca 2013 roku. Z dnia na dzień starałem się je w jakiś sposób ulepszyć, zmieniałem grafikę, kolorystykę, wgrywałem przeróżne modyfikacje. Ciągle czegoś mi brakowało i brakuje do tej pory. Chcę aby wygląd strony był przyjazny dla każdego użytkownika, aby każdy był zadowolony. Dzisiejszy stan forum zawdzięczam przede wszystkim Wam - użytkownikom tego forum, którzy chętnie mi pomagali kiedy czegoś nie wiedziałem - dziękuję Wam za to. Ja pomagam osobom, których nie znam, mi pomagają osoby, które mnie nie znają
Nie jestem profesjonalnym grafikiem bądź koderem stron www więc na pewno znajdą się błędy, które będę się starał wyeliminować. Jeżeli macie propozycje, które poprawią jakość mojej strony - piszcie w tym temacie.
ADVERTGAME.PL