Aktywność modka
Ja tylko jestem w stanie pomóc komuś jak on jest w szkole czyli rano
Jeśli Ci pomogłem naciśnij guzik POMÓGŁ lub dodaj PUNKT REPUTACJI
Dzieje się to dlatego, że Snake jest jak procesor wielowątkowy gdzie na jego jedno jądro przypadają 4 wątki, które wykonują każdą napotkaną operację. W dodatku wykonuje się ona jak ultra pierdnięcie, że nawet nie upłynie jeden cykl procesora, a procedura została już wykonana
ale aż tak szybko...?
BTW. jest jeszcze kilku takich tutaj ale on....bije wszystkich!
BTW. jest jeszcze kilku takich tutaj ale on....bije wszystkich!
W sumie to wykonuję tylko swoje obowiązki.
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna; kontakt: snakemybboard@gmail.com.
Teraz jest polowanie na wątki bez odpowiedzi.
BTW: Snake mnie przeraża z tą szybkością
BTW: Snake mnie przeraża z tą szybkością
Dobry jest, to trzeba mu przyznać
Ciekawi mnie czy Snake ma swoje forum, hmmm
Ciekawi mnie czy Snake ma swoje forum, hmmm
Snake_ napisał 22.04.2014, 21:49:
Swojego nie (nie mam pomysłu), mimo to mam zajęcie.
Swojego nie (nie mam pomysłu), mimo to mam zajęcie.
Pomoc poza forum - odpłatnie.
Ja znam tajemnicę jego szybkości i Wam zdradzę
On już zna odpowiedzi zanim autor napisze temat. Przygotował sobie milion gotowców i tylko wkleja stąd ta szybkość
On już zna odpowiedzi zanim autor napisze temat. Przygotował sobie milion gotowców i tylko wkleja stąd ta szybkość
Haha, dokładnie! Jednak to trochę prawda, bo większość tematów z problemami na tym forum już po prostu była, a tematy wciąż są zakładane na nowo i wystarczy podać linka do gotowego rozwiązania
To bardzo pozytywne, ponieważ daje nam do myślenia, że silnik MyBB jest coraz bardziej doskonalszy, bo nie pojawiają się nowe, niespotykane dotąd problemy
To bardzo pozytywne, ponieważ daje nam do myślenia, że silnik MyBB jest coraz bardziej doskonalszy, bo nie pojawiają się nowe, niespotykane dotąd problemy
Pomoc poza forum - odpłatnie.
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości