wersja skryptu MyBB: 1.6.1
adres forum: nauka-rp.xaa.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa i wersja wtyczki): Nie mogę kliknąć w panel użytkownika(lista się nie rozwija).
Wgrałem tą modyfikacje: KLIK
Stosowałem się do tego: KLIK
to się nie rozwij.a
Za szybką pomoc lecą plusy. Myślę, że tu coś związane z java scriptem :/
Naprawdę potrzebuję szybko pomocy, chcę rozwijać forum :/
Mianowicie ten panel psuje mi wrzucony kod do szablonu headerinclude(cos takiego) w niezgrupowanych, a podobno jest on potrzebny.
Co zrobić aby go mieć i wszystko było OK? Bo różnicy chyba nie widze w działaniu panelu bocznego.
adres forum: nauka-rp.xaa.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa i wersja wtyczki): Nie mogę kliknąć w panel użytkownika(lista się nie rozwija).
Wgrałem tą modyfikacje: KLIK
Stosowałem się do tego: KLIK
to się nie rozwij.a
Za szybką pomoc lecą plusy. Myślę, że tu coś związane z java scriptem :/
Naprawdę potrzebuję szybko pomocy, chcę rozwijać forum :/
Mianowicie ten panel psuje mi wrzucony kod do szablonu headerinclude(cos takiego) w niezgrupowanych, a podobno jest on potrzebny.
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/jquery.cookie.js"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/sidebar_2.0.js"></script>
<script type="text/javascript">jQuery.noConflict();</script>
Co zrobić aby go mieć i wszystko było OK? Bo różnicy chyba nie widze w działaniu panelu bocznego.
Sepowaty napisał 05.09.2013, 06:25:
Przenoszę do działu z szablonami.
Przenoszę do działu z szablonami.