wersja skryptu MyBB:1.6.0
adres forum:www.li-sf.xaa.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa i wersja wtyczki): Od razu przepraszam za zły dział(nie wiedziałem gdzie napisać) i czy w ogóle można napisać tutaj o takiej rzeczy, ale pomyślałem że wy się znacie na połączeniach itd A więc, chce podłączyć serwer sa-mp do forum i rejestrować konta przez Panel Gracza, wszystko by było okej gdyby nie te błędy(gdy chce się zalogować wyświetla takie coś w konsoli serwera) :
Dodam że mam pakiet Standard na proserwer i udostępniam zewnętrzne połączenie dla mojego adresu IP
adres forum:www.li-sf.xaa.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa i wersja wtyczki): Od razu przepraszam za zły dział(nie wiedziałem gdzie napisać) i czy w ogóle można napisać tutaj o takiej rzeczy, ale pomyślałem że wy się znacie na połączeniach itd A więc, chce podłączyć serwer sa-mp do forum i rejestrować konta przez Panel Gracza, wszystko by było okej gdyby nie te błędy(gdy chce się zalogować wyświetla takie coś w konsoli serwera) :
[09:36:20] [MySQL] Error (0): Failed to exeute query. MySQL server has gone away.
[09:36:20] [MySQL] Error (0): Function: mysql_store_result called when no prior successful query executed. MySQL server has gone away.
[09:36:20] [MySQL] Error (0): Function: mysql_num_rows called when no result stored. MySQL server has gone away.
[09:36:22] [MySQL] Error (0): Failed to exeute query. MySQL server has gone away.
[09:36:22] [MySQL] Error (0): Function: mysql_store_result called when no prior successful query executed. MySQL server has gone away.
[09:36:22] [MySQL] Error (0): Function: mysql_num_rows called when no result stored. MySQL server has gone away.
Dodam że mam pakiet Standard na proserwer i udostępniam zewnętrzne połączenie dla mojego adresu IP