Claudia- Konto zablokowane
- 12 4 0
wersja skryptu MyBB:1.6x (nie pamiętam dokładnie)
adres forum: Np. R-RP.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu): Nie mogę go znaleźć
Witajcie! Szukam stylu podobnego do r-rp.pl jednakże. Nie musi być taki sam. Chodzi mi o to żeby było tak : Portal. Czyli coś takiego że tam news'y itp. Forum to wiadomo. I rozbudowana opcja profilu w sensie żeby było :
- Zakładka "O Mnie".
- Zakładka Status (Możemy tam wypisywać swoje myśli które inni komentują).
- Rozmowy (Komentarze do profilu).
I tyle. Chodzi mi o to żeby tak. Był portal na którym newsy by się wstawiało, forum do wiadomych celów i zakładka "o mnie" w profilu. Od dawna tego szukam ale znaleźć nie mogę więc piszę tutaj. Nie musi być taka sama grafika itp tylko to co wypisałam i pozwolę sobie napisać jeszcze raz w liście bo się miotam :
-Portal na którym wstawialibyśmy newsy (Główna Strona)
-Forum do wiadomych celów.
-Zakładka "O Mnie" w profilu.
-Reputacja co jest chyba wszędzie.
-Możliwość pisania w HTML w postach. (nie konieczne ale bardzo bym była wdzięczna)
Grafika obojętna.
I tyle. Z góry dziękuję za pomoc.
P.S. Przepraszam za tak nieogarniętą prośbę lecz jestem zmęczona delikatnie.
adres forum: Np. R-RP.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu): Nie mogę go znaleźć
Witajcie! Szukam stylu podobnego do r-rp.pl jednakże. Nie musi być taki sam. Chodzi mi o to żeby było tak : Portal. Czyli coś takiego że tam news'y itp. Forum to wiadomo. I rozbudowana opcja profilu w sensie żeby było :
- Zakładka "O Mnie".
- Zakładka Status (Możemy tam wypisywać swoje myśli które inni komentują).
- Rozmowy (Komentarze do profilu).
I tyle. Chodzi mi o to żeby tak. Był portal na którym newsy by się wstawiało, forum do wiadomych celów i zakładka "o mnie" w profilu. Od dawna tego szukam ale znaleźć nie mogę więc piszę tutaj. Nie musi być taka sama grafika itp tylko to co wypisałam i pozwolę sobie napisać jeszcze raz w liście bo się miotam :
-Portal na którym wstawialibyśmy newsy (Główna Strona)
-Forum do wiadomych celów.
-Zakładka "O Mnie" w profilu.
-Reputacja co jest chyba wszędzie.
-Możliwość pisania w HTML w postach. (nie konieczne ale bardzo bym była wdzięczna)
Grafika obojętna.
I tyle. Z góry dziękuję za pomoc.
P.S. Przepraszam za tak nieogarniętą prośbę lecz jestem zmęczona delikatnie.
Adrian napisał 24.07.2011, 00:17:
Poprawiłem nazwę wątku. Pamiętaj, że tytuł powinien być adekwatny do treści (skrócony opis problemu).
Poprawiłem nazwę wątku. Pamiętaj, że tytuł powinien być adekwatny do treści (skrócony opis problemu).