29.07.2019, 14:41
Witajcie!
Webboard do dnia dzisiejszego było zarządzane przez 2 osoby - Maćka ( ) oraz mnie. Jako główny administrator starałem się kierować jak najlepiej Webboard (dawniej MyBB PL), jednak zaczęło nam brakować czasu. Postanowiliśmy więc coś z tym zrobić... I zrobiliśmy!
Mam ogromną przyjemność ogłosić, że nowym Administratorem Głównym naszego serwisu został Patryk aka. !
Od dłuższego czasu widzimy, że forum boryka się z niską frekwencją użytkowników. Chcemy to zmienić oddając stery nad przyszłymi losami naszej społeczności "świeżej krwi". Patryk będzie teraz odpowiedzialny za wszystkie ważne decyzje związane z dalszymi losami forum i wprowadzi powiew świeżości w działaniach ekipy.
oraz moja skromna osoba będziemy nadal na stanowiskach Administratorów po to by wspierać Patryka w kwestiach, które my już opanowaliśmy przez ostatnie lata i aby mógł on skupić się bardziej na wdrażaniu nowych koncepcji aniżeli na utrzymywaniu infrasktruktury/organizacji.
Tak więc - powodzenia, !
Webboard do dnia dzisiejszego było zarządzane przez 2 osoby - Maćka (
Mam ogromną przyjemność ogłosić, że nowym Administratorem Głównym naszego serwisu został Patryk aka.
Od dłuższego czasu widzimy, że forum boryka się z niską frekwencją użytkowników. Chcemy to zmienić oddając stery nad przyszłymi losami naszej społeczności "świeżej krwi". Patryk będzie teraz odpowiedzialny za wszystkie ważne decyzje związane z dalszymi losami forum i wprowadzi powiew świeżości w działaniach ekipy.
Tak więc - powodzenia,