Webboard

Pełna wersja: Narzędzia moderatorskie.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam bardzo uciążliwy problem - nie działają narzędzia moderatora ( zamknij, przenieś).
Próbowałem robić to co z poradnika (bodajże napisał ten poradnik  , ale jak u niego np było:
Podmień coś, z coś.
To ja tego pierwszego coś nie miałem. xD
----
Ktoś coś? ;c

Nie zaznaczono żadnego wątku lub twoja poprzednia sesja wygasła (automatycznie po 1 godzinie nieaktywności). Wybierz inne wątki i spróbuj ponownie.
(20.04.2017, 06:07)Fyeem napisał(a): [ -> ]https://webboard.pl/thread-70313.html
Jak napisałem. Próbowałem zrobić to, ale np nie znalazłem tego
Kod:
- echo " <script type=\"text/javascript\" src=\"../jscripts/general.js?ver=1807\"></script>\n";
w
Kod:
admin/inc/class_page.php
Widocznie, robił poradnik na poprzednie wersje MyBB.
Kod PHP:
        echo "    <script type=\"text/javascript\" src=\"../jscripts/general.js?ver=1810\"></script>\n"
(20.04.2017, 20:28)Fyeem napisał(a): [ -> ]Widocznie, robił poradnik na poprzednie wersje MyBB.
Kod PHP:
        echo "    <script type=\"text/javascript\" src=\"../jscripts/general.js?ver=1810\"></script>\n"
Co mam z tym zrobić?
(20.04.2017, 20:20)ByczekTV napisał(a): [ -> ]Jak napisałem. Próbowałem zrobić to, ale np nie znalazłem tego

Poprawny kod do znalezienia:
(20.04.2017, 20:28)Fyeem napisał(a): [ -> ]Widocznie, robił poradnik na poprzednie wersje MyBB.
Kod PHP:
Wklej tutaj zawartość headerinclude