06.09.2009, 23:19
14.04.2010, 02:31
Firma Boost.pl przygotowała dla użytkowników MyBBoard.pl 2 nowe kody promocyjne:
Kod: [hiddenregcode1] - daje zniżkę 15% na wszystkie konta wirtualne ze standardowej oferty Boost.pl. Zniżka jest ważna tak długo, jak długo opłacane jest konto.
Kod: [hiddenregcode2] - daje zniżkę 30% na wszystkie konta wirtualne ze standardowej oferty Boost.pl. Zniżka jest ważna tylko na pierwszy okres rozliczeniowy.
Serdecznie zapraszamy do współpracy!
Kod: [hiddenregcode1] - daje zniżkę 15% na wszystkie konta wirtualne ze standardowej oferty Boost.pl. Zniżka jest ważna tak długo, jak długo opłacane jest konto.
Kod: [hiddenregcode2] - daje zniżkę 30% na wszystkie konta wirtualne ze standardowej oferty Boost.pl. Zniżka jest ważna tylko na pierwszy okres rozliczeniowy.
Serdecznie zapraszamy do współpracy!
25.12.2010, 19:40
Chciałbym polecić ten hosting każdej osobie.
Forum ładuje się szybko i nie sprawia żadnych problemów związanych z hostingiem. Co najwyżej E-Mail'e do o2.pl, ale to drobnostka.
Tak więc, polecam.
Forum ładuje się szybko i nie sprawia żadnych problemów związanych z hostingiem. Co najwyżej E-Mail'e do o2.pl, ale to drobnostka.
Tak więc, polecam.
25.03.2011, 23:09
Zdecydowałem się na zakup tego hostingu i choć jeszcze nie kupiłem to już zaplusowali u mnie. Mila, szybka i znakomita pomoc dla klienta
27.03.2011, 19:04
Polecam każdej osobie ten hosting - Profesjonalka.
19.05.2011, 15:22
Polecam tego hosta jako na strony, na fora 10gb to za mało, chyba że ktoś ma małe
19.05.2011, 15:47
10 GB to wartość wystarczająca w zupełności (mówię o miejscu, bo nie sprecyzowałeś o co chodzi).
Ja mam serwis z forum 45.000 postów, do tego naprawdę DUŻY dział download i zajmuje to wszystko niecałe 5,5 GB...
Aby na forum użyć 10 GB miejsca trzeba by wrzucać załączniki po kilka MB, avatary też tak samo, zaś ilość postów to w setkach tysięcy aby baza w ogóle coś konkretnego zajmowała
Jeżeli mówimy o transferze to zgadzam się, na małe fora starczy, na średnie i większe nie ma szans.
Ja mam serwis z forum 45.000 postów, do tego naprawdę DUŻY dział download i zajmuje to wszystko niecałe 5,5 GB...
Aby na forum użyć 10 GB miejsca trzeba by wrzucać załączniki po kilka MB, avatary też tak samo, zaś ilość postów to w setkach tysięcy aby baza w ogóle coś konkretnego zajmowała
Jeżeli mówimy o transferze to zgadzam się, na małe fora starczy, na średnie i większe nie ma szans.
21.05.2011, 21:57
12.06.2011, 19:58
Ja podobnie, super hosting, najlepszy kontakt w razie problemu i serwery... serwery BEZ ZACINANIA <ok>
13.11.2011, 01:29
Owszem, forum chodzi szybko, wszystko profesjonalnie - jednak, jak wspomniał lukasamd - przy większych 'forach', dużej liczbie użytkowników będzie się wieszać, coraz wolniej ładować.
Polecam dla małych stron.
Polecam dla małych stron.
21.11.2011, 01:33
Znajomy miał u nich Hosting i chwalił go sobie choć czasami były pewne problemy z domeną.
11.12.2011, 23:50
uuu to forum phpbb3 z modyfikacjami można już sobie odpuścić na tym hoście, bo dopiero będzie mulić