Witajcie. Ostatnio pracuję nad bardzo prostym stylem dla MyBB. Oto pierwsze efekty fazy projektu - tworząc go głównym założeniem była prostota oraz przejrzystość.
Co o tym sądzicie? Wiem, muszę popracować nad typografią
Nie sądziłem, że mi się spodoba jakiś kwadratowy styl, a tu PADAM! Stało się i mi się spodobał!
Ale mam parę uwag.
1. Te ikonki FB TWET YT są zaciemne, chyba że będą z opacity.
2. To "ADMIN" "GAMA", co to jest? :>
3. Wszystko jest za duże
4. Nad opisami działów musisz popracować, chodzi mi o to:
Pozdrawiam
GiboneKPL napisał(a):2. To "ADMIN" "GAMA", co to jest? :>
3. Wszystko jest za duże
Także uważam że czcionka jest zbyt duża, a admin i gama to pewnie jacyś testowi userzy.
Bardzo fajny styl. Według mnie wielkością jest ok. Wrzuciłbym do siebie chętnie na forum
Czcionka na pewno za duża, do tego dlaczego wszystko pisałeś "na Shifcie"?
Najpierw zastanowiłem się, czego chcecie od czcionki. Potem dopiero powiększyłem obraz do pełnych rozmiarów
Zgadzam się. Na chwilę obecną jest trochę za duża. Moim zdaniem właśnie w takim rozmiarze byłoby ok:
Kodowanie pod MyBB rozpoczęte! Oto pierwsze efekty
Dzięki za liczne porady oraz komentarze! Na pewno się do nich dostosuję.
Podoba mi się ! Takich stylów brakuje... Wiem bo takowych szukam : ) Warto wypuścić styl w kilku wersjach kolorystycznych. Wypuścisz go za free do ogólnego użytku czy na sprzedaż ?
Dzięki za komentarz
Styl planuję wydać za darmo. Możliwe, że będzie zawierał zmienianie kolorystyki sam w sobie (będą np 3 schematy kolorystyczne do wyboru i każdy użytkownik będzie mógł sobie dostosować wygląd pod swoje upodobanie) lub standardowo wydam w kilku wersjach kolorystycznych.
Jak to będzie - zobaczymy
styl kozak, uwielbiam takie style, powodenia w kodowaniu
Styl mi się bardzo spodobał
Miłej zabawy z edytowaniem
Na chwilę obecną prace zostają wstrzymane ze względu na podjęcie się innego, większego projektu