Cześć
Nasz Support czeka reogranizacja. Zawsze staramy się, w miarę naszych możliwości, spełniać Wasze oczekiwania dlatego chcę zapytać Was - użytkowników MyBB, czy nadal nasz Support ma wpierać skrypt w wersji 1.2.x.
Wypowiedzcie się i zagłosujcie w ankiecie.
Dzięki za Wasze głosy
A na czym ten support polega? Pisanie modyfikacji, polskich styli, itp do 1.2?
Support polega w tym wypadku chyba na tym, że jak ktoś opiszę swój problem z MyBB 1.2 na forum, to może ktoś mu odpowie i pomoże?
Prawda jest taka, że jak ktoś potrzebuję pomocy, a inni mają wiedzę na ten temat to nie powinno się takiej pomocy ograniczać. Support dla starszej wersji skryptu po prostu sam z czasem wyginie śmiercią naturalną.
(29.12.2008, 12:03)BlueMan napisał(a): [ -> ]/.../
Prawda jest taka, że jak ktoś potrzebuję pomocy, a inni mają wiedzę na ten temat to nie powinno się takiej pomocy ograniczać. Support dla starszej wersji skryptu po prostu sam z czasem wyginie śmiercią naturalną.
Ankieta nie jest wiążąca, ale jest jakimś nośnikiem opinii publicznej,, więc luz
Może mieć wpływ na jakąś decyzję, ale niekoniecznie.
Tym bardziej, że mybboard.net jeszcze wspiera 1.2
W mojej opinii należy pozostawić wsparcie dla starszej wersji skryptu. Zostawić ważne poradniki upgrade do MyBB 1.4. Dobrym pomysłem może być ograniczenie się do jednego działy MyBB 1.2 na forum i zlepienie w niego wszystkich wątków które teraz są podzielone na działy skórek, modyfikacji, problemów technicznych. Dałbym to razem w jeden dział, ważne wątki przypiął. Tak by każdy spotykający się z problemem z MyBB 1.2 miał gdzie szukać pomocy.