Proszę GTW o nie usuwanie tego tematu!
Otóż,może nie każdy pamięta jak to forum wyglądało kiedyś, dzisiejsze czasy jednak mogą nam to jako tako uświadomić. Oto pierwsza wersja MyBBoard.pl:
http://web.archive.org/web/20080531114329/mybboard.pl/
3 lata minęły i patrzcie jak to forum się wybiło na szczyty
To nie jest pierwsza wersja supportu
Archiwum jest bodajże z 2008 roku...
Przed MyBB PL byłem zalogowany na 2 innych polskich supportach (bardzo szybko zniknęły z sieci). Tutaj jednak dzięki znakomitej organizacji support istnieje do dziś, każdego dnia pomaga rozwiązywać problemy użytkowników i popularyzuje skrypt. To wszystko dzięki ekipie i użytkownikom
Miło spojrzeć z perspektywy czasu ile się zmieniło, jak support powoli wspina się do góry i jak z każdym dniem MyBB staje się coraz bardziej popularne w Polsce
no może to i nie jest pierwsza wersja supportu
ale można znaleźć bliższą Twojej dacie rejestracji / dacie założenia MyBBoard.pl - np archiwum z 12 października 2007 ( tak tak, Ciebie nie było wtedy jeszcze na świecie ^_^ )
http://web.archive.org/web/2007101217471...bboard.pl/
już wtedy ( nie całe 2 miesiące od założenia ) forum miało 76 użytkowników, którzy napisali 612 postów w 150 tematach ... niezły wynik
już wtedy istniał dział Kosz
niestety nie udało mi się poznać treści artykułu o jakże wymownej nazwie: DamYan pomagaj! NATYCHMIAST! ^_^''
Ale za to było aż trzech adminów ;D
Administratorzy:
DamYan
dewholer
pagenoare
Language-Support:
bryn
patryk
No Nidrax teraz też są 3, tylko w innym składzie
No może 2/3 innego
Fajnie tak popatrzyć na takie strony z archiwum
Widać, że Support od tego czasu bardzo się zmienił.
Tak, zmienił się, dobrze, że na lepsze
DamYan napisał(a):Dziękuję za powierzone mi przywileje, ale i obowiązki Mam nadzieję, że zasilając grono zarządzających Supportem i Forum - przyczynię się wspólnie z Wami do większej powszechności tego skryptu oraz będę mógł rozwiajać go, by stawał się coraz lepszy.
No, dotrzymujesz słowa Panie DamYanie.
A grafika ch... ekhym brzydka, bo nie było w ekipie musztardowego Adriana.
Gratuluję wyboru Adriana na grafika, tak przy okazji.