MyAlerts

Założony przez wojak153.

Adres forum: 
cs-deathrun.pl


Wersja silnika:
1.8.19


Opis problemu:
Nie potrafię sprostać wyzwaniu instalacji MyAlerts posiadam Wersję, na mybb 1.8 pobraną z https://github.com/MyBBStuff/MyAlerts/tree/develop

Oraz 

ClassLoader.php 

wgrany do /inc/plugins/MybbStuff/Core

Ale i tak po wgraniu MyAlerts w zakładce "Pluginy" mam

[Obrazek: SHU_gVVy8dG.jpeg]
Jeżeli pobierałeś z tego linku co podałeś to znaczy, że wgrałeś wersję developerską (z gałęzi develop). Ściągnij tą wersję https://github.com/MyBBStuff/MyAlerts/tree/master
Proszę wybaczyć, za mój długi czas odpowiedzi, lecz po napisaniu Posta wyszedłem do Pracy.

@Qwizi Pobrałem MyAlerts z twojego linku, lecz nic się nie zmieniło. Dalej całe "Plugins" jest białee, ale dziękuje za chęci :) doceniam
(31.01.2019, 22:51)wojak153 napisał(a): Proszę wybaczyć, za mój długi czas odpowiedzi, lecz po napisaniu Posta wyszedłem do Pracy.

@Qwizi  Pobrałem MyAlerts z twojego linku, lecz nic się nie zmieniło. Dalej całe "Plugins" jest białee, ale dziękuje za chęci :) doceniam

Wiem może głupie pytanie, ale czy napewno powoduje to ten plugin a nie inny? Tzn czy po usunięciu go nadal masz pusta stronę? Posiadasz też wgrany PluginLibrary?
Tak, powoduje to ten Plugin ponieważ gdy usune go z plugins automatycznie wczytują mi się wszystkie pluginy.


PluginLibrary raczej tak choć, gdy klikam Uruchom, dostaje informacje ze został uruchomiony, a on nadal znajduje się w pozycji do Włączenia.
(01.02.2019, 17:57)wojak153 napisał(a): PluginLibrary raczej tak choć, gdy klikam Uruchom, dostaje informacje ze został uruchomiony, a on nadal znajduje się w pozycji do Włączenia.

Tego pluginu się nie aktywuje, wystarczy żeby był w liście pluginów.
Prośby na PW dotyczące wsparcia z problemami będą ignorowane. Pomoc poza forum - odpłatna.
Dziękuje ci bardzo @Łukasz rozwiałeś moje wątpliwości.
Niestety wciąż nie rozwiązałem Problemu :(



Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości