Dodawanie grafik

Założony przez  Black Death.

Adres forum: 
crytic.pl


Wersja silnika: 
Wersja MyBB

1.8.19


Opis problemu:
Przepraszam za tyle wątków w ciągu kilku dni hmm po naprawieniu problemu z wejściem na stronę nie można dodawać awatarów wyskakuje ten o to błąd:
https://i.imgur.com/zlGCAOv.png
specjalnie zwiekszylem rozmiar zdjecia oraz wymiary ale nic i ogl mam to:
https://i.imgur.com/KLGWNFT.png
Konto testowe?
Moja oferta - pomoc (prywatna) przy tworzeniu i edycji forum MyBB.

Cytat:w pół dnia stałeś się lepszym pytonistą niż kawenanowo kiedykolwiek programisto :3 ~ Riess 13.11.2018 16:28
 
zwykłe czy z dostępem do ACP? hah
Łukasz napisał 06.01.2019, 22:32:
Nigdy nie dawaj konta testowego publicznego z dostępem do panelu admina.
(06.01.2019, 22:29)Black Death napisał(a): zwykłe czy z dostępem do ACP? hah
Zwykłe, które może odtworzyć błąd.
Moja oferta - pomoc (prywatna) przy tworzeniu i edycji forum MyBB.

Cytat:w pół dnia stałeś się lepszym pytonistą niż kawenanowo kiedykolwiek programisto :3 ~ Riess 13.11.2018 16:28
 
login testowe
hasło ludwik

z resztą w większości nie pokazuje zdj nawet w "użytkownik miesiąca"
Masz ten styl, prawda? https://szablonet.pl/product/green-dark-1-0-1-m/
On jest pod wersję 1.8.14 - Ty masz najnowszą wersję. Zapewne musisz zaktualizować szablony.
Poza tym, czy używasz pluginów związanych z avatarami?
Na koncie testowym avatary są wyświetlane prawidłowo.

Obstawiam błędy w szablonach lub konflikt pluginu. Musisz potestować i uważać, co kupujesz (pod jaką wersję).
Moja oferta - pomoc (prywatna) przy tworzeniu i edycji forum MyBB.

Cytat:w pół dnia stałeś się lepszym pytonistą niż kawenanowo kiedykolwiek programisto :3 ~ Riess 13.11.2018 16:28
 
dobrze dzięki popatrzę jeszcze ;)



Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości