Już kiedyś obiecaliśmy Wam zmianę layout, więc "dziś nadejszła ta wiekopomna chwyla", cytując klasyka.
Dzięki tytanicznej pracy
Tuptusia i
Adriana - możecie patrzeć na nową odsłonę MyBBoard.pl.
Oczywiście layout jest w fazie beta, czyli testowej. Sprawdzamy, czy wszystko jest odpowiednio sklasyfikowane i podpięte, dodatkowo - zmienił się nagłówek do złudzenia przypominający ten z MyBBoard.net (skoro jesteśmy oficjalnym supportem MyBB w Polsce, upodabniamy się nieco do naszego wzorca

).
Jako, że jest wiosna, w stylu pojawiły się zielone elementy, co ładnie współgra z czekoladowym brązowym kolorem, którego również nie brakuje.
Layout w miarę rozwoju, oczywiście będzie modyfikowany, ale mamy nadzieję, że już w tej formie Wam się podoba.
PS1
Wszelkie błędy, które zauważycie, zgłaszajcie w odpowiednim wątku:
Błędy skryptu MyBBoard.pl
PS2
Styl "nie jest na sprzedaż", zabraniamy kopiowania i przywłaszczania sobie autorstwa.
Nie podoba mi się ten styl
Może to kwestia przyzwyczajenia do starego, ale nie wiem czy go zaakceptuję.
Można zmienić emoty do stylu

ładne ikonki, ładny top...
Nie podoba mi się to podobieństwo do Mybb.net, toć własnie to było fajne że nie było łudzacego podobieństwa i forum było inne od każdego. ; P
A ten jak to nazwałes 'czekoladowy'(dla mnie srako...) niezbyt pasuje. ;-)
Mnie styl bardziej się podoba. Jest bardziej przejrzysty i bardziej kontrastowy niż ten, który był.
Stył ładny. Najbardziej przyciski. Top bym trochę poskromnił. Logo jest za bardzo przytłoczone.
Thead jest specjalnie taki czarny?
Nie no - odwaliliście kawał dobrej roboty. Mi ten skin jak najbardziej przypadł do gustu - jest super

Kolorki ładnie dobrane i w ogóle - podoba mi się
Może warto emotikony zmienić na jakieś ładniejsze?

Mi się styl bardzo podoba. Wczoraj, gdy przeglądałem forum i była zmiana stylu myślałem że jestem nie na tym forum

Kolorystyka ok.
Wszystko ładne przejrzyste.
O wiele lepszy od poprzedniego.
(14.04.2010, 12:55)KoleŚ napisał(a): [ -> ]/.../
Można zmienić emoty do stylu 
Nad tym też pracujemy

, ale to sprawa drugorzędna.
(14.04.2010, 13:00)wujas napisał(a): [ -> ]ładne ikonki, ładny top...
Nie podoba mi się to podobieństwo do Mybb.net, toć własnie to było fajne że nie było łudzacego podobieństwa i forum było inne od każdego. ; P /.../
Jasne, forum nadal jest inne

Napisałem tylko, że jest podobne, a to nie znaczy identyczne. Oczywiście stary layout jest dostępny, więc z powodzeniem można go używać
(14.04.2010, 13:20)klocek napisał(a): [ -> ]Stył ładny. Najbardziej przyciski. Top bym trochę poskromnił. Logo jest za bardzo przytłoczone.
Thead jest specjalnie taki czarny?
Logo i podkład będą w zielonych kolorach, kiedy skończy się żałoba.
Bardzo gryzie w oczy ale myślę, że oko się przyzwyczai do tego

Styl estetycznie wykonany, nie jest źle ;]
Chyba zniknął jakiś dział w "informacjach"? ;p
Uhh..
Od razu zmieniłem sobie na ten stary. Ten strasznie razi w oczy (szczególnie pierwsze wrażenie po obejrzeniu koloru zielonego). Jeśli ten top będzie także taki jak tcat to już w ogóle będzie mocno razić.
Poza tym jest to kolejny z polskich motywów, który bazuje na defaulcie (+ za przejrzystość). Ten "czekoladowy" to już w ogóle czekoladki nie przypomina (prędzej to, co napisał wujas).
Najładniej wyszły buttony (ładny kremowy kolor i cień).
Mam nadzieję, że starego stylu nie usuniecie bo był on zdecydowanie mniej rażący, spokojniejszy w porównaniu do obecnego.
Moja ocena: -4/10
Nie podoba mi się te kolory są jakieś takie plastikowe :/
A styl jakiś taki kanciasty
Styl bardzo mi sie podoba,jedynym mankamentem jest ten thead czekoladopodobny..

1. Na wiki nie jest zmieniony styl.
2. Proponuję zmienić taby tak, żeby aktywne były w zależności od wyświetlanej strony, a nie tak jak teraz, że jest tylko forum aktywne

Pokolorujcie jakoś linki wych. bo nie idzie odróżnić od reszty.

Fajowy top, ale te linie między komórkami tabel wydają się być zbyt bardzo widoczne. Dziwi też bardzo ostry zielony
Tak czy inaczej jest mniej mdło, niż było poprzednio, więc zmiany pozytywne.
Pozdrawiam.