Jaki najlepszy jest hosting pod mybb???
Posiadam Cba.pl, lecz zamierzam zmienić bo nie mają free portów do api a więc no
Najlepiej jakiś pod Unturned.pl gdzie będe mógł sobie dać api serwerów na 50 osób czy jakoś tak ;D
Swoja własna maszyna. Może niezbyt tanie (kupno + kolokacja) aczkolwiek - jak to się mówi - jesteś u siebie; nie zależysz od widzimisię jakiegoś admina, czy innego kogoś.....
(17.08.2019, 20:20)macfan napisał(a): [ -> ]Swoja własna maszyna. Może niezbyt tanie (kupno + kolokacja) aczkolwiek - jak to się mówi - jesteś u siebie; nie zależysz od widzimisię jakiegoś admina, czy innego kogoś.....
Że własny komputer z publicznym IP?
Na małe forum każdy "normalny" hosting będzie dobry.
hekko.pl, ovh.com, linuxpl.com, inne z
https://webboard.pl/forum-76.html
(12.10.2019, 16:05)szymon1051 napisał(a): [ -> ]Że własny komputer z publicznym IP?
to jedna możliwość. Ja jednak miałem na myśli serwer fizyczny. Czy to własny, czy to wykupiony dedyk, ale całą maszynę dla siebie.
Też mogę polecić SeoHost (obecnie na nim siedzę) - bardzo szybki, a co najważniejsze to cena nie zmienia się w kolejnym roku przy przedłużaniu. Wcześniej miałem Atthost - też ciekawa opcja (tańsza) jednak wolniejszy (bynajmniej pod WordPress'a)
Ja polecam ct8 - hosting jest darmowy i działa bdb
Dzialaj z mydevil.net lub z seohost.pl - świetny support
Polecam seohost najlepsze ceny i wydajnosc