Po screenach nie widzę problemu. Opisz go dokładniej, od kiedy tak się dzieje?
(08.12.2018, 18:03)Fyeem napisał(a): [ -> ]Po screenach nie widzę problemu. Opisz go dokładniej, od kiedy tak się dzieje?
To jest tylko opcja, że admini mogą wchodzić na forum gdy jest ono zamknięte a brakuje opcji dzięki której mógłbym otworzyć forum :
dzisiaj to zauważylem i nie mam pojęcia od kiedy tak się dzieje
Jeżeli zaznaczysz tak, zamkniesz forum, nie - otworzysz.
(08.12.2018, 18:17)Fyeem napisał(a): [ -> ]Jeżeli zaznaczysz tak, zamkniesz forum, nie - otworzysz.
No właśnie nie działa
to jest tak jak mówiłem
Jaki jest teraz input zaznaczony? Pokaż aktualnego screena.
(08.12.2018, 18:52)Fyeem napisał(a): [ -> ]Jaki jest teraz input zaznaczony? Pokaż aktualnego screena.
No próbowałem tego admina na tak na nie i forum jest zamknięte
(08.12.2018, 18:52)Fyeem napisał(a): [ -> ]Pokaż aktualnego screena.
(08.12.2018, 20:03)Fyeem napisał(a): [ -> ] (08.12.2018, 18:52)Fyeem napisał(a): [ -> ]Pokaż aktualnego screena.
Nigdy nie było tam więcej opcji. Jeżeli jest na Tak - to forum jest zamknięte, jeżeli Nie - to otwarte.
(08.12.2018, 20:10)VisonYT napisał(a): [ -> ] (08.12.2018, 20:03)Fyeem napisał(a): [ -> ] (08.12.2018, 18:52)Fyeem napisał(a): [ -> ]Pokaż aktualnego screena.
To masz zamknięte forum, zmień na nie..
Ale tu jest napisane że admini moga przeglądać forum gdy jest zamknięte
(08.12.2018, 20:21)VisonYT napisał(a): [ -> ]Ale tu jest napisane że admini moga przeglądać forum gdy jest zamknięte
To jest tylko informacja, domyślnie grupa administratorów ma w opcjach grupy ptaszka przy możliwości oglądania forum gdy jest zamknięte.
To jest tylko informacja, że gdy forum jest zamknięte, to administratorzy i tak będą mogli przeglądać forum... Popatrz wyżej, popatrz na wielkość tytułów. Opcja TAK / NIE dotyczy TYLKO tego, czy forum jest zamknięte, czy nie. Ile można wałkować ten sam temat?
(08.12.2018, 20:27)myCreedo napisał(a): [ -> ]To jest tylko informacja, że gdy forum jest zamknięte, to administratorzy i tak będą mogli przeglądać forum... Popatrz wyżej, popatrz na wielkość tytułów. Opcja TAK / NIE dotyczy TYLKO tego, czy forum jest zamknięte, czy nie. Ile można wałkować ten sam temat?
Czekajcie bo teraz zaczęlo działac ale wcześniej nie dzialalo nie wiem