Witam
wgrałam sobie moduł Sidebox i wszystko, ładnie pięknie ale zamiast wyświetlać kolumny jedna pod drugą wyświetla mi boxy jeden obok drugiego.
Proszę mi powiedzieć jak mam zrobić żeby boxy wyświetlały się jeden pod drugim ?
[
attachment=13448]
pod kodem od Ogloszen i statystyk wstaw <br/> i potem pod Ostatnimi watkami wpisz to samo
Pokaż szablon index (ACP -> Style i szablony -> Szablony -> *NAZWATWOJEGOSTYLU* Templates -> Strona główna - Szablony -> index).
Jeśli nie chcesz używać żadnych tzw. "dirty hacków" to musisz wybrać. Panel boczny z pluginu lub twój własny. Pracowałem na jednym forum z tym pluginem i nie jest on jakoś bardzo przyjazny.
a znasz jakiś inny moduł, albo sposób na responsywne się wyświetlanie panelu bocznego po prawej stronie ostatnie wątki, panel logowania, wyszukiwarka, statystyki, użytkownicy online i boxy na reklamę ?
Ostatnie wątki:
https://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=269
Całą resztę musisz samemu dodać. Ogólnie panel boczny już masz, więc wystarczy kopiować boxy i podmieniać zawartość. Panel logowania z szablonu
header_welcomeguest, wyszukiwarka też gdzieś powinna być w tej grupie szablonów. Statystyki już masz, a użytkownicy online są w szablonie
index_boardstats, więc trzeba przenieść zmienną do boxa.
(10.03.2018, 13:56)luna32ad napisał(a): [ -> ]a znasz jakiś inny moduł, albo sposób na responsywne się wyświetlanie panelu bocznego po prawej stronie ostatnie wątki, panel logowania, wyszukiwarka, statystyki, użytkownicy online i boxy na reklamę ?
ja polecam plugin topStats