12.12.2017, 23:09
Witajcie,
Mam problem z myBB 1.8.14,
Otóż chodzi o logowanie i zmiany w ACP,
Głównie cały problem polega na tym że żeby każda akcja się wyświetliła należy ręcznie przeładować stronę. Np żeby się wylogować, klikamy Log Out, przekieruje nas i du*a, jesteśmy zalogowani, należy odświeżyć ręcznie stronę żeby cokolwiek się zmieniło.
Przykład 2: w acp zmieniamy ustawienia, niby ok wyświetla się komunikat że zmiany zaakceptowane lecz wchodzimy w to samo miejsce i du*a v2 NIC się nie zmieniło, wystarczy że odświeżę stronę i wszystko się zmienia jak powinno,
Niby wystarczy odświeżyć i problem znika, ale irytujące jest to strasznie
1. Skrypt jest czysty, 0 pluginów, 0 dodatków, nawet spolszczenia
2. Pliki cookies są ustawione według poradnika z myBB.
3. Reinstalowałem trzykrotnie,
4. Mybb pobrane z oficjalnej strony,
5. Za każdą reinstalacją zmianiałem lokalizację, raz na subdomenie, raz w katalogu /forum i teraz ostatni jest w domyślnym katalogu
Forum: FirstGame.eu
Jakby ktoś miał pomysł chętnie podam dane do acp na priv bo już straciłem cierpliwość
Dzięki i pozdrawiam
EDIT:
Jakby Ktoś chciał przetestować logowanie itp to daje dane do konta zwykłego użytkownika:
LOGIN: TEST
HASŁO: 1234567890
Mam problem z myBB 1.8.14,
Otóż chodzi o logowanie i zmiany w ACP,
Głównie cały problem polega na tym że żeby każda akcja się wyświetliła należy ręcznie przeładować stronę. Np żeby się wylogować, klikamy Log Out, przekieruje nas i du*a, jesteśmy zalogowani, należy odświeżyć ręcznie stronę żeby cokolwiek się zmieniło.
Przykład 2: w acp zmieniamy ustawienia, niby ok wyświetla się komunikat że zmiany zaakceptowane lecz wchodzimy w to samo miejsce i du*a v2 NIC się nie zmieniło, wystarczy że odświeżę stronę i wszystko się zmienia jak powinno,
Niby wystarczy odświeżyć i problem znika, ale irytujące jest to strasznie
1. Skrypt jest czysty, 0 pluginów, 0 dodatków, nawet spolszczenia
2. Pliki cookies są ustawione według poradnika z myBB.
3. Reinstalowałem trzykrotnie,
4. Mybb pobrane z oficjalnej strony,
5. Za każdą reinstalacją zmianiałem lokalizację, raz na subdomenie, raz w katalogu /forum i teraz ostatni jest w domyślnym katalogu
Forum: FirstGame.eu
Jakby ktoś miał pomysł chętnie podam dane do acp na priv bo już straciłem cierpliwość
Dzięki i pozdrawiam
EDIT:
Jakby Ktoś chciał przetestować logowanie itp to daje dane do konta zwykłego użytkownika:
LOGIN: TEST
HASŁO: 1234567890