14.09.2017, 17:17
14.09.2017, 17:22
testowalem ja na tym koncie nie mam problemu.
14.09.2017, 17:26
(14.09.2017, 17:22)YTMARCEL napisał(a): [ -> ]testowalem ja na tym koncie nie mam problemu.a zobacz ten temat: http://cslobby.pl/showthread.php?tid=110
14.09.2017, 17:57
Wciąż dołączasz więcej jQuery niż jedno. Usunąłeś z szablonu index , analogicznie zrób z showthread .
14.09.2017, 18:10
Kod:
<html>
<head>
<title>{$thread['subject']}</title>
{$headerinclude}{$atujq}{$atujs}
<script type="text/javascript">
<!--
var quickdelete_confirm = "{$lang->quickdelete_confirm}";
var quickrestore_confirm = "{$lang->quickrestore_confirm}";
var allowEditReason = "{$mybb->settings['alloweditreason']}";
lang.save_changes = "{$lang->save_changes}";
lang.cancel_edit = "{$lang->cancel_edit}";
lang.quick_edit_update_error = "{$lang->quick_edit_update_error}";
lang.quick_reply_post_error = "{$lang->quick_reply_post_error}";
lang.quick_delete_error = "{$lang->quick_delete_error}";
lang.quick_delete_success = "{$lang->quick_delete_success}";
lang.quick_delete_thread_success = "{$lang->quick_delete_thread_success}";
lang.quick_restore_error = "{$lang->quick_restore_error}";
lang.quick_restore_success = "{$lang->quick_restore_success}";
lang.editreason = "{$lang->postbit_editreason}";
// -->
</script>
<!-- jeditable (jquery) -->
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/report.js?ver=1804"></script>
<script src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jeditable/jeditable.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/thread.js?ver=1804"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/notemoderator.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
lang.notemoderator_delete_error = "{$lang->notemoderator_delete_error}";
lang.notemoderator_delete_confirm = "{$lang->notemoderator_delete_confirm}";
lang.notemoderator_has_been_deleted = "{$lang->notemoderator_has_been_deleted}";
// -->
</script>
</head>
<body>
{$header}
{$threadnotesbox}
{$atu_link}{$pollbox}
<div class="float_left">
{$multipage}
</div>
<div class="float_right">
{$newreply}
</div>
{$ratethread}
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder tfixed clear">
<tr>
<td class="thead">
<div class="float_right">
<span class="smalltext"><strong><a href="javascript:;" id="thread_modes">{$lang->thread_modes}</a>{$threadnoteslink}</strong></span>
</div>
<div>
<strong>{$thread['threadprefix']}{$thread['subject']}</strong>
</div>
</td>
</tr>
{$threadfields_display}<tr><td id="posts_container">
<div id="posts">
{$first_post}{$posts}<div id="autorefresh"></div>
</div>
</td></tr>
</table>
<div class="float_left">
{$multipage}
</div>
<div style="padding-top: 4px;" class="float_right">
{$newreply}
</div>
<br class="clear" />
{$quickreply}
{$threadexbox}
{$similarthreads}
<br />
<div class="float_left">
<ul class="thread_tools">
<li class="printable"><a href="printthread.php?tid={$tid}">{$lang->view_printable}</a></li>
{$sendthread}
<li class="subscription_{$add_remove_subscription}"><a href="usercp2.php?action={$add_remove_subscription}subscription&tid={$tid}&my_post_key={$mybb->post_code}">{$add_remove_subscription_text}</a></li>
{$addpoll}
</ul>
</div>
<div class="float_right" style="text-align: right;">
{$moderationoptions}
{$forumjump}
</div>
<br class="clear" />
{$usersbrowsing}<!-- PLUGIN_USERS_BROWSED_TOPIC -->
{$footer}
<div id="thread_modes_popup" class="popup_menu" style="display: none;"><div class="popup_item_container"><a href="showthread.php?mode=linear&tid={$tid}&pid={$pid}#pid{$pid}" class="popup_item">{$lang->linear}</a></div><div class="popup_item_container"><a href="showthread.php?mode=threaded&tid={$tid}&pid={$pid}#pid{$pid}" class="popup_item">{$lang->threaded}</a></div></div>
<script type="text/javascript">
// <!--
if(use_xmlhttprequest == "1")
{
$("#thread_modes").popupMenu();
}
// -->
</script>
<script type="text/javascript">
$(".author_avatar img").error(function () {
$(this).unbind("error").closest('.author_avatar').remove();
});
</script>
</body>
</html>
Tak wygląda domyślnie
Kod:
<html>
<head>
<title>{$thread['subject']}</title>
{$headerinclude}{$atujq}{$atujs}
</head>
<body>
{$header}
{$threadnotesbox}
{$atu_link}{$pollbox}
<div class="float_left">
{$multipage}
</div>
<div class="float_right">
{$newreply}
</div>
{$ratethread}
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder tfixed clear">
<tr>
<td class="thead">
<div class="float_right">
<span class="smalltext"><strong><a href="javascript:;" id="thread_modes">{$lang->thread_modes}</a>{$threadnoteslink}</strong></span>
</div>
<div>
<strong>{$thread['threadprefix']}{$thread['subject']}</strong>
</div>
</td>
</tr>
{$threadfields_display}<tr><td id="posts_container">
<div id="posts">
{$first_post}{$posts}<div id="autorefresh"></div>
</div>
</td></tr>
</table>
<div class="float_left">
{$multipage}
</div>
<div style="padding-top: 4px;" class="float_right">
{$newreply}
</div>
<br class="clear" />
{$quickreply}
{$threadexbox}
{$similarthreads}
<br />
<div class="float_left">
<ul class="thread_tools">
<li class="printable"><a href="printthread.php?tid={$tid}">{$lang->view_printable}</a></li>
{$sendthread}
<li class="subscription_{$add_remove_subscription}"><a href="usercp2.php?action={$add_remove_subscription}subscription&tid={$tid}&my_post_key={$mybb->post_code}">{$add_remove_subscription_text}</a></li>
{$addpoll}
</ul>
</div>
<div class="float_right" style="text-align: right;">
{$moderationoptions}
{$forumjump}
</div>
<br class="clear" />
{$usersbrowsing}<!-- PLUGIN_USERS_BROWSED_TOPIC -->
{$footer}
<div id="thread_modes_popup" class="popup_menu" style="display: none;"><div class="popup_item_container"><a href="showthread.php?mode=linear&tid={$tid}&pid={$pid}#pid{$pid}" class="popup_item">{$lang->linear}</a></div><div class="popup_item_container"><a href="showthread.php?mode=threaded&tid={$tid}&pid={$pid}#pid{$pid}" class="popup_item">{$lang->threaded}</a></div></div>
<script type="text/javascript">
// <!--
if(use_xmlhttprequest == "1")
{
$("#thread_modes").popupMenu();
}
// -->
</script>
<script type="text/javascript">
$(".author_avatar img").error(function () {
$(this).unbind("error").closest('.author_avatar').remove();
});
</script>
</body>
</html>
Czy to może być przez plugin autorefresh? Zbadajcie element
14.09.2017, 18:39
Najprawdopodobniej jak usuniesz to:
to będzie już działać bez problemów.
Kod:
<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script>
jQuery.noConflict();
</script>
14.09.2017, 20:03
wywaliłem diva z id autorefresh i nie ma tego.