Cześć!
Zwracam się z pytaniem, ponieważ tworzę forum dla klasy i potrzebuje moderacji na dział. Chodzi mi o to, że chcę by jeśli w danym dziale użytkownik napisze post bym go dostał do moderacji. Chciałbym by te posty były moderowane TYLKO w tym dziale.
ACP -> Działy i posty -> Wybrany dział/forum -> Dodaj użytkownika jako moderatora
(04.09.2017, 10:21)Penny napisał(a): [ -> ]ACP -> Działy i posty -> Wybrany dział/forum -> Dodaj użytkownika jako moderatora
Chodzi mi o to by dana grupa miała moderację taką, że jak napisze post to nie jest widoczny od razu, a dopiero po zaakceptowaniu przez administratora
Ustawiasz niestandardowe uprawnienia grupom. W zakładce moderacja
[
attachment=12602]
(04.09.2017, 10:25)Qwizi napisał(a): [ -> ]Ustawiasz niestandardowe uprawnienia grupom. W zakładce moderacja
A można tak by dana grupa miała moderację postów tylko w danym dziale?
(04.09.2017, 10:29)Qwizi napisał(a): [ -> ] (04.09.2017, 10:28)Efektowski napisał(a): [ -> ] (04.09.2017, 10:25)Qwizi napisał(a): [ -> ]Ustawiasz niestandardowe uprawnienia grupom. W zakładce moderacja
A można tak by dana grupa miała moderację postów tylko w danym dziale?
Emm ACP -> Działy i posty -> Wybrany dział/forum -> uprawnienia.
No dobra... Mam uprawnienia i tam nie mam czegoś takiego by dać moderację postów by ktoś nie mógł od razu wrzucać postów.
Ustaw niestandardowe uprawnienia...
Aaaaaaaaa no tak dzięki bardzo. Teraz już wiem jak to ogarnąć, dzięki!