Witam, w sumie to nie wiem jak wam to opisać, problem pojawił mi się 4 raz już, robię forum i wgl, działa wszystko, Zmieniłem hasło do konta, zmieniło ładnie, i mnie wylogowało, chce się zalogować jest napisane zalogowano fajnie wszystko i nic to nie zmienia, dalej jestem jako gość, to samo jak chce się zalogować do ACP też loguje, chce wejść szablony powiedzmy Wywala mnie do panelu logowania ACP
Pomóżcie -.- bo 3 razy reinstalowałem mybb, i nie chce mi się znowu tego robić
Dodam że nie mam aktualnie dostępu do GŁÓWNEGO KONTA ADMINA bo nie mogę się na nie zalogować
Mam nadzieje że się domyślacie o co mi chodzi
Z tego co widzę tylko 1 użytkownik ma uprawnienia administratora, skoro nie masz do niego dostępu to jak chcesz się zalogować do ACP?
Zawsze możesz użyć opcji "Przypomnij hasło" podczas logowania do tego konta.
Nie zmieniałeś cookie? Może źle ustawione?
(15.08.2017, 12:42)Winchester napisał(a): [ -> ]Z tego co widzę tylko 1 użytkownik ma uprawnienia administratora, skoro nie masz do niego dostępu to jak chcesz się zalogować do ACP?
Zawsze możesz użyć opcji "Przypomnij hasło" podczas logowania do tego konta.
źle zrozumiałeś forum jest moje całe pasy pamiętam, loguje się ale potem wracam do stanu gościa
(15.08.2017, 13:32)Patryk Stefański napisał(a): [ -> ]Nie zmieniałeś cookie? Może źle ustawione?
A jak ustawić dobrze ? bo coś tam klikałem w cookie
Kod PHP:
$settings['cookiedomain'] = ".forum-adventum.xaa.pl";
$settings['cookiepath'] = "/";
$settings['cookieprefix'] = "";
To jest to ? i czy to jest dobrze ustawione ?
Z tego co wyczytałem tu powinno być wszystko ok coś innego musi być chyba
(15.08.2017, 21:56)Patryk Stefański napisał(a): [ -> ]a można konto testowe ?
Jasne jest w poście
Konto jak by ktoś potrzebował
Login: test
Hasło: testtest
Wykonaj krok trzeci w poradnika, który wrzuciłem wcześniej. Jak nie podziała to zamień styl na domyślny i wyłącz wszystkie pluginy
(15.08.2017, 23:49)Ardex napisał(a): [ -> ]Wykonaj krok trzeci w poradnika, który wrzuciłem wcześniej. Jak nie podziała to zamień styl na domyślny i wyłącz wszystkie pluginy
Wykonałem wszystko z tego poradnika, wydaje się być wszystko dobrze
Nie mogę zmienić stylu bo usnąłem Możliwość zmiany stylu -.- {Jestem Kretynem}
Zaloguj się do phpMyAdmin i wykonaj
Kod PHP:
UPDATE mybb_themes SET def = 0;
UPDATE mybb_themes SET def = 1 WHERE name = "Default"