Witam serdecznie! Potrzebuję wiedzieć gdzie mogę umieścić kod HTML w nagłówku, aby po zmianie szablonu on nie zniknął. Bo jak wiadomo zmiana szablonu to jest również zmiana całego kodu HTML..
A nie możesz sobie tego skopiować?
Ale jeśli jest (o ile jest) na to sposób, to czemu mam robić z tym tyle zachodu.. Jeśli będę pracował nawet nad następnym forum, to po co mam się z tym męczyć od nowa? Jeszcze gorzej gdybym tego kodu w ogóle zapomniał wkleić do nowego szablonu.
(29.07.2017, 12:58)kubaszekr38 napisał(a): [ -> ]Ale jeśli jest (o ile jest) na to sposób, to czemu mam robić z tym tyle zachodu.. Jeśli będę pracował nad następnym forum, to po co mam się z tym męczyć od nowa?
To pozostaje Ci napisać sobie plugin, za każdym razem będziesz musiał go zainstalować, żeby np. podmienić jakąś zmienną na tą samą zmienną + Twój kod. Ewentualnie, samemu umieszczać zmienną od pluginu, która wyświetlać będzie jakiś kod. No.. kombinuj!
Właśnie mógłby ten kod być na samej górze jak np. reklamy na cda.pl, ugu.pl (na darmowych hostingach) są tak wyświetlane zawsze, tylko jak coś takiego zrobić