Witam, mój problem polega na tym, że jak wchodzę w danego użytkownika przekierowuje mnie znowu na stronę główną, jak to zmienić?
W ostylowaniu grupy (nazwy użytkownika będącego w grupie) wkleiłeś link do spisu grup (chociaż plugin view groups nie jest u ciebie zainstalowany).
Tzn, co mam z tym zrobić wytłumaczysz?
W formacie loginu mam napisany kolor rangi z index --> index_stats to to mam usunąć czy jak?
To w szablonie masz odniesienie do strony z grupą, zainstaluj
Viewgroups i będzie po sprawie (jeśli link są prawidłowe).
Jak to zainstalowałem to mi wyskoczyło jak wszedłem na forum "/home/p500620/public_html/inc/languages/polish/viewgroups.lang.php does not exist"
A które to mam dodać? całe inc? do public_html --> inc --> plugins czy jak?
W folderze Upload masz folder inc, wrzucasz go do swojego public_html podmieniając ten, co masz na serwerze.
Nie działa mi ;/ Wrzucam cały folder inc do public html --> inc --> plugins
(06.03.2017, 21:43)Fyeem napisał(a): [ -> ]wrzucasz go do swojego public_html podmieniając ten, co masz na serwerze.
a nie
(06.03.2017, 21:48)LOVOnovy napisał(a): [ -> ]Wrzucam cały folder inc do public html --> inc --> plugins
Tzn jak to zrobić zielony jestem, proszę o wytłumaczenie mi tego
(06.03.2017, 21:48)Fyeem napisał(a): [ -> ]wrzucasz go do swojego public_html podmieniając ten, co masz na serwerze (folder inc).
Czyli zamieniasz (wrzucasz folder
inc z tego, co pobrałeś) prosto do
public_html (tam, gdzie już jest taki folder, podmieniasz go).
Weź napisz do mnie na GG może mi to tam wytłumaczysz bo na prawdę nie rozumiem ;/