Witam problem jest następujący gdy wejdzie się na forum to widać takie napisy "{myadvertisements[zone_1]}
{myadvertisements[zone_2]}" Jest ich jeszcze kilka ale to ukaże na screenach. Szukałem w szablonach strony głównej i nie bardzo tam jest takie coś :/[
attachment=11367][
attachment=11368]
Brak ustawionego domyślnego stylu na którym występuje problem
//Edit
Szablon index - strona główna
Opis postu - postbit_classic lub postbi_autor coś w ten deseń
(06.02.2017, 20:28)Szogi1910 napisał(a): [ -> ]Brak ustawionego domyślnego stylu na którym występuje problem
To znaczy, o co chodzi ? co szukać ?
Skopiuj te teksty i CTRL+F lub wyszukaj myadvertisements używając Ctrl F. Sprawdź też w Google.
Podaj url do forum i passy do konta testowego.
z tego co widzę forum usunięte
(10.05.2018, 18:58)Divir napisał(a): [ -> ]Zainstaluj go i dodaj sobie reklamy lub usuń zmienne z szablonów.
Zainstalowałem, dodałem reklamę i nić, dalej "{myadvertisements[zone_1]}?", co jest nie tak ?
Dodaj na poczátku $ przed m lub dodaj jeszcze jedno ogloszenie, moze zaczynac sie liczenie od 0. Nie uzywalem pluginu, nie sprawdzalem. Takie przypuszczenia.
(10.05.2018, 22:15)Divir napisał(a): [ -> ]Dodaj na poczátku $ przed m lub dodaj jeszcze jedno ogloszenie, moze zaczynac sie liczenie od 0. Nie uzywalem pluginu, nie sprawdzalem. Takie przypuszczenia.
Raczej nie zmieniałem z tym $ .
My Advertisements 2.3.1
My Advertisements 2.3.1 PL
Tylko twój link ściągnąłem, dodałem spolszczenie i dałem
Kod:
<div class="ads-uniqueclass">{myadvertisements[zone_3]}</div>
i dodałem Style i szablony --> Style --> mój --> Nowy arkusz CSS --> "Nazwa pliku" --> moje_ogloszenia.css
Kod:
/**/
.ads-uniqueclass {
text-align: center;
}
/**/
I działa, albo jakiś cud, albo nie wie, ale chodzi.
Dzięki wielkie.
[
attachment=13746][
attachment=13745][
attachment=13747]