Już opisuję mój problem. Nie mogę dobrze ustawić tego stylu nwm czemu. Może twórca mi pomoże
Z Twojej odpowiedzi wynika tylko to, że Ziemia krąży wokół Słońca a na święta piecze się pierniczki..
(say WHAAAT?!)
Nie wiem w czym masz problem
Kod:
Wgraj wszystkie pliki na FTP do głównego katalogu (public_html) pomijając plik Przydatne informacje, który należy z uwagą przeczytać. Dowiesz się tam, jakie pluginy są wymagane, jakie ułatwienia i dodatki są w tym szablonie.
Następnie w ACP zaimportuj ten szablon z zaznaczeniem ignorancji kompatybilności stylu. Jest on pod wersję 1.8.x
W tym że np. plik style.css jest w grafice i jak go ruszę muszę dużo czekać żeby zaszły zmiany
To wina Twojego internetu.
Pomagamy bezpłatnie tylko na forum MyBBoard.pl
Rozumiem i potrzebuję pomocy czemu w tym stylu nie pokazuje się avatar osoby która pisała post na stronie z działami.
Jakbyś przeczytał plik tekstowy z informacjami to byś wiedział, że należy zainstalować odpowiedni plugin.
Plugin jest zainstalowany
I czytałem całość
I mam prośbę pomożesz mi zrobić coś takie jak mam na 1 szablonie w dziale Rekrutacja. A dokładnie mi chodzi o znaczki zamkniętego tematu i inne ikony związane z tym.
Nie wiem jak mam wyrównać te awatary
Nie rozumiem tego