21.08.2016, 19:21
Witam, jestem nowym użytkownikiem i to mój pierwszy post, jeżeli zrobiłem coś nie tak to proszę zwrócić uwagę a poprawię Szczerze powiedziawszy jestem zielony w MyBB ale od początku. Wraz z kolegą mieliśmy forum na przemie, ale po 2 latach nam się przemo znudziło i postanowiliśmy przejść na MyBB, wszystko ładnie, kolega przekonwertował bazę (część rzeczy trzeba było robić od nowa ale to szczegół), forum szykowaliśmy już pod otwarcie aż nagle bez mojej wiedzy zachciało mu się jakiś pluginów, przy ich wgrywaniu coś popsuł, a następnie nie mógł tego naprawić, Po tych zdarzeniach niby stracił nerwy do tego i nie ma czasu... Forum z błędem stoi już ponad miesiąc, ale dziś już nie wytrzymałem i postanowiłem wziąć sprawę w swoje ręce... Nie znam się na tym nic, ale mam nadzieję że z waszą pomocą naprawimy to! Oto ten błąd:
Parse error: syntax error, unexpected 'return' (T_RETURN), expecting function (T_FUNCTION) in /home/p388692/public_html/inc/class_error.php on line 228
Jeżeli trzeba to dowiem się co to były za pluginy, bo na razie nie wiem nic.
Liczę na szybką odpowiedź i z góry dziękuję.
Pozdrawiam, Mr.Puma!
Parse error: syntax error, unexpected 'return' (T_RETURN), expecting function (T_FUNCTION) in /home/p388692/public_html/inc/class_error.php on line 228
Jeżeli trzeba to dowiem się co to były za pluginy, bo na razie nie wiem nic.
Liczę na szybką odpowiedź i z góry dziękuję.
Pozdrawiam, Mr.Puma!