11.08.2016, 16:29
Ostatnio słyszałem: "Forum to społeczność [...] załóż sobie kilka profili, dyskutuj sam ze sobą" itd. Teraz chcę poznać Wasze zdanie. Czy opłaca się to robić?
(11.08.2016, 19:11)Blue napisał(a): [ -> ]Dla mnie to głupota. Ludzie musieliby być naprawdę tępi by tego nie zauważyć, że to jedna i ta sama osoba. Jak ma się pomysł na forum i się umie zainteresować nim ludzi to się będzie miało dużą ilość userów.2. Ograniczenia, domena, support.
Ad2) A co ma do tego czy forum jest na darmowym hostingu czy nie? Znałam fora, które będąc na darmowym hostingu miały więcej życia niż niektóre na płatnym! Można mieć dużo kasy, najlepszy płatny hosting, ale jak nie stworzy się atmosfery forum to dupa blada, pieniądze to nie wszystko!
(11.08.2016, 20:31)Fyeem napisał(a): [ -> ]2. Ograniczenia, domena, support.
(11.08.2016, 20:31)Fyeem napisał(a): [ -> ](11.08.2016, 19:11)Blue napisał(a): [ -> ]Dla mnie to głupota. Ludzie musieliby być naprawdę tępi by tego nie zauważyć, że to jedna i ta sama osoba. Jak ma się pomysł na forum i się umie zainteresować nim ludzi to się będzie miało dużą ilość userów.2. Ograniczenia, domena, support.
Ad2) A co ma do tego czy forum jest na darmowym hostingu czy nie? Znałam fora, które będąc na darmowym hostingu miały więcej życia niż niektóre na płatnym! Można mieć dużo kasy, najlepszy płatny hosting, ale jak nie stworzy się atmosfery forum to dupa blada, pieniądze to nie wszystko!
(11.08.2016, 21:13)Blue napisał(a): [ -> ](11.08.2016, 20:31)Fyeem napisał(a): [ -> ](11.08.2016, 19:11)Blue napisał(a): [ -> ]Dla mnie to głupota. Ludzie musieliby być naprawdę tępi by tego nie zauważyć, że to jedna i ta sama osoba. Jak ma się pomysł na forum i się umie zainteresować nim ludzi to się będzie miało dużą ilość userów.2. Ograniczenia, domena, support.
Ale na forum chodzi przede wszystkim o atmosferę jaka tam panuje, a nie od ilości pluginów, skórek i nawalonych funkcji. Ważne by można było pisać i się wypowiadać, by działał shoutbox i tyle wystarczy.