Dobrze by było dodać jeszcze jakim skryptem co kolega, a że nie działało to pewnie nie skopiowałeś html/css, a tylko sam skrypt.
Ogólnie skoro masz skrypt wyświetlający status to pozostaje to tylko ostylować w html/css. Ubrać to w jakąś tabelkę, wstawić avatary i tyle.
Tabele być może nie są najlepszym rozwiązaniem, ale chyba najprostszym na pierwszy raz:
http://www.kurshtml.edu.pl/html/tabele.html
Oczykiwałem lepszej pomocy.
Zdefiniuj "lepszej"?
Wstawiasz screeny i mówisz, że robiłeś tak samo jak kolega a dziwne bo nie działa. Skoro nie działa to nie robiłeś tak samo, proste i logiczne.
Druga sprawa - zapytałem jaki to skrypt i ogólnie o jakieś konkrety a nie dwa zdjęcia i bajlando.
Trzecie - jeśli adres forum jest twój, to widzę, że sobie już poradziłeś z problemem, a jeśli nie - to, że nie zapoznałeś się z regulaminem forum i twój wątek zostanie zamknięty o ile tego nie poprawisz.
I po czwarte - pisząc temat powinieneś się przyłożyć do niego na tyle, by był czytelny i dokładnie opisywał problem wraz z wszystkim co próbowałeś zrobić by go rozwiązać, zgadywanka i przypuszczanie jest bez sensu.
+ po piąte - o ile nie jest to jakiś plugin, który po prostu źle skonfigurowałeś to pewnie będzie trzeba to ostylować jak mówiłem, a zatem najlepsze co otrzymasz to naprowadzenie jak połączyć style z tym skryptem (jaka zmienna do ostylowania?), jeśli się spodziewałeś "pomocy" czyli gotowego kodu do wklejenia i kartki z wakacji to najwłaściwszy byłby dział giełda.
tl;dr; oczekiwać możesz dopiero kiedy sam zrobisz wszystko by twoja prośba była kompletna.
W takim razie należało napisać rozwiązanie dla osób, które będą posiadały ten sam problem.
Trzeba do komórki z tytułem dodać klasę thead.