wersja skryptu MyBB:1.8.6
adres forum:http://cs-pograne.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty): problem polega na tym że jak obojętnie kto napisze np. nowy temat czy zwykły post to na górze pojawiają się jakieś opisy i nie wiem jak tego się pozbyć
[attachment=10193]
Zajrzyj do konsoli
PPM --> Zbadaj [element] --> Konsola / console
Czytałem ale nie wiem jak to ogarnąć. Można jakos inaczej to usunąć ?
co ty gadasz, to tylko brak dwóch grafik, sprawdź za co odpowiadają, zrób swoje albo podmień za tekst/font awesome i tyle
A możesz to trochę jaśniej wytłumaczyć po kolei? Pomoże ktoś ?
hmm, ja chętnie pomogę, jestem pewien, że błąd występuje w szablonie postbit_author_user, pokaż mi ten szablon ;]
Kod PHP:
<div class="author_statistics">
<!-- start: postbit_author_user -->
<span class="autor_stats"> Grupa: {$lang->primary_usergroup}{$usergroup['title']}</span>
<span class="autor_stats"> {$lang->postbit_posts} {$post['postnum']}</span>
<span class="autor_stats"> {$lang->postbit_joined} {$post['userregdate']}</span>
<span class="autor_stats"> Online: <?php echo ($post['timeonline'] > 0) ? nice_time($post['timeonline'], array('years' => false, 'seconds' => false, 'short' => 1)) : $lang->none_registered; ?></span>
<!-- end: postbit_author_user -->
</div>
Usun to i zobacz czy problem wystapi ponownie
Kod PHP:
<span class="autor_stats"> Online: <?php echo ($post['timeonline'] > 0) ? nice_time($post['timeonline'], array('years' => false, 'seconds' => false, 'short' => 1)) : $lang->none_registered; ?></span>
Zrobiłem tak jak napisałeś i problem znikł dzięki .Temat do zamknięcia.