Webboard

Pełna wersja: Przedstrona się niewyświetla.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
wersja skryptu MyBB: 1.8.6
adres forum: bestfrags.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu): Wchodząc na bestfrags.pl/przedstrona.php przedstrona się nie wyświetla, tak jakby nie mogła odnaleźć szablonu,  ale on jest zrobiony. Zrobiłem również w pliku "przedstrona.php" to co należy. Trochę mi szkoda, bo przedstronę wykonałem sam i nie chciałbym, aby mój czas przepadł.  Dodam, że przedstronę dodałem do szablonów globalnych.  Potrzebuję małej pomocy, aby się pokazywała. Z góry dziękuję.
podaj zawartość przedstrona.php, może jest tam jakis błąd i jak się nazywa szablon do tej przedstrony
Szablon to "przedstrona"

Kod:
<pre lang="php"><?php
define('IN_MYBB', 1);
require "./global.php";

add_breadcrumb("BestFrags.pl - Przedstrona", "przedstrona.php"); //"nazwa nowej podstrony" to tekst wyświetlany w nawigacji; "download.php" - nazwa utworzonego pliku php)

eval("$podstr = "".$templates->get("przedstrona")."";"); // "download" to nazwa wcześniej utworzonego szablonu

output_page($przedstrona);
?>
dlaczego odwołujesz się do $przedstrona jak szablon jest pod zmienną $podstr?
Możesz mi podać gotowy kod? Zmieniłem $przedstrona na $podstr , ale to nic nie dało :P
sprawdz to w przedstrona.php

Kod:
<?php
define('IN_MYBB', 1);
require "./global.php";

add_breadcrumb("BestFrags.pl - Przedstrona", "przedstrona.php"); //"nazwa nowej podstrony" to tekst wyświetlany w nawigacji; "download.php" - nazwa utworzonego pliku php)

eval("\$podstr = \"".$templates->get("przedstrona")."\";"); // "download" to nazwa wcześniej utworzonego szablonu
output_page($podstr);
?>
Niby działa, tylko jest mały błąd i jest wszystko rozwalone ;/
Pokaż szablon przedstrony
błędu już nie ma, tylko mam jedno pytanie. Jak to zwiększyć, żeby było na całym ekranie?
Mi to tam się wyświetla na cały ekran.