20.12.2015, 16:27
Witam. jestem właścicielem strony www.fball-zone.cba.pl opartej na MyBB.
pojawił mi się dzisiaj taki komunikat podczas usuwania starych tematów z jednego z działów:
MyBB napotkało wewnętrzny błąd w zapytaniu SQL i nie może kontynuować.
Błąd SQL:1226 - User 'fballzone' has exceeded the 'max_updates' resource (current value: 36000)Zapytanie:UPDATE mybb_sessions SETuid ='1', time ='1450625092', location ='/index.php?', useragent ='Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/47.0.2526.73 Safa', location1 ='0', location2 ='0', nopermission ='0' WHERE sid='f8578f02d85b4e315bf7cd076c0bc700'
http://screenshot.sh/mKMvq8QGSoEFt
żaden użytkownik nie może teraz korzystać z forum, ja niestety też... ani nie mogę wejść w MCP ani ACP. nie bawiłem się w żadne konfigi plików, nic nie usuwałem z szablonów. po prostu moderacją postów usuwałem tematy z jednego z działów.
jak to naprawić? proszę o pilną odpowiedź
potrzebuje pomocy i chyba wszystko opisałem we właściwy sposób. naprawdę musimy sobie utrudniać życie poprzez nakładanie jakiś wzorów tematów? za nazwę tematu mogę przeprosić i tyle, ale o jaki znowu wzór chodzi? mam powpisywać swój numer buta, adres zamieszkania czy numer telefonu? co jeszcze jest niezbędne dla was, aby pomóc mi rozwiązać ten problem?
pojawił mi się dzisiaj taki komunikat podczas usuwania starych tematów z jednego z działów:
MyBB napotkało wewnętrzny błąd w zapytaniu SQL i nie może kontynuować.
Błąd SQL:1226 - User 'fballzone' has exceeded the 'max_updates' resource (current value: 36000)Zapytanie:UPDATE mybb_sessions SET
http://screenshot.sh/mKMvq8QGSoEFt
żaden użytkownik nie może teraz korzystać z forum, ja niestety też... ani nie mogę wejść w MCP ani ACP. nie bawiłem się w żadne konfigi plików, nic nie usuwałem z szablonów. po prostu moderacją postów usuwałem tematy z jednego z działów.
jak to naprawić? proszę o pilną odpowiedź
potrzebuje pomocy i chyba wszystko opisałem we właściwy sposób. naprawdę musimy sobie utrudniać życie poprzez nakładanie jakiś wzorów tematów? za nazwę tematu mogę przeprosić i tyle, ale o jaki znowu wzór chodzi? mam powpisywać swój numer buta, adres zamieszkania czy numer telefonu? co jeszcze jest niezbędne dla was, aby pomóc mi rozwiązać ten problem?