Wobec pojawienia się działu
https://webboard.pl/dzial-hosting-mybb chciałbym Was zapytać, jaka oferta hostingowa jest dla Was najbardziej odpowiednia?
Ile chcielibyście płacić za hosting, jakie powinien posiadać parametry? Jakiego hostingu używacie?
Pytam dlatego, że chciałbym przy współpracy z firmami oferującymi usługi hostingowe stworzyć ofertę najbardziej odpowiednią dla użytkowników MyBBoard.pl.
Zapraszam do dyskusji
Ja też polacam Linuxpl.com i pakiet 1gb wystarczy za mybb;]
Za kilka dni sam zakupie owy hosting!
(09.09.2009, 13:16)XemiX napisał(a): [ -> ]Ja też polacam Linuxpl.com i pakiet 1gb wystarczy za mybb;]
Za kilka dni sam zakupie owy hosting!
Już niedługo pojawi się u nas oferta także od LinuxPL
Ja również używam i polecam linuxpl.com! Świetna sprawa, 1Gb za 48,80zł brutto za rok i do tego 1Gb i domena .info gratis ;]
(09.09.2009, 13:25)DamYan napisał(a): [ -> ]Już niedługo pojawi się u nas oferta także od LinuxPL
No to już się niemogę doczekać!
również uważam, że LinuxPL to marny hosting. miałem tam serwer przez rok. więcej już nie chcę. głównie przez bardzo amatorskie podejście do klienta.
(09.09.2009, 22:21)marines napisał(a): [ -> ]również uważam, że LinuxPL to marny hosting. miałem tam serwer przez rok. więcej już nie chcę. głównie przez bardzo amatorskie podejście do klienta.
W takim razie napisz coś o tym, którego używasz, dlaczego go używasz, jaka firma, jakie koszty itp. O tym właśnie jest ten wątek.
A LinuxPL, chcąc nie chcąc, jest dosyć popularnych hostingiem, w przystępnej cenie.
(09.09.2009, 22:53)DamYan napisał(a): [ -> ]W takim razie napisz coś o tym, którego używasz, dlaczego go używasz, jaka firma, jakie koszty itp. O tym właśnie jest ten wątek.
obecnie korzystam z uprzejmości znajomego, a jej szczegóły nie są do wiadomości publicznej. wcześniej korzystałem jeszcze z Webd.pl i było wszystko w porządku. wsparcie było niemal błyskawiczne. nie interesowałem się sprawą wielokrotnych włamań na ich serwery (jest o tym sporo w sieci), ale już teraz nie skorzystałbym z ich usług. jeżeli będę korzystał z jakiejś firmy to na pewno o niej napiszę.
Cytat:A LinuxPL, chcąc nie chcąc, jest dosyć popularnych hostingiem, w przystępnej cenie.
mnie też skusiła cena.
Byłem 2 lata temu w linuxpl.com przez 2 lata :] i jestem z nich bardzo zadowolony. Jest to jeden z najlepszych hostingów w takiej cenie.
Szybkość serwerów, szybkość reakcji adminów, a przede wszystkim - w tej cenie dostęp to SSH to wszystko czego potrzebuję :]
Ta rozmowa o wirusie i wymuszeniu zapłacenia za konto jest dziwna :| Nie pasuje do adminów linuxpl.com. Fakt, że rzuca na nich negatywne światło, ale jeden skowronek wiosny nie czyni. Poczekamy zobaczymy... .
Wg mnie jeśli ktoś wypisuje takie sensacje - musi posiadać dowody. Nie ma dowodów - nie ma sprawy
(09.09.2009, 17:31)XemiX napisał(a): [ -> ]/.../
No to już się niemogę doczekać!
Tak, jak obiecałem - oferta hostingowa LinuxPL.com z rabatem dla użytkownikow MyBBoard.pl jest już dostępna.
Zapraszam do korzystania:
https://webboard.pl/watek-www-linuxpl-com
Ah... dlaczego tak późno... Od kilku dni mam tam hosting:/