02.08.2015, 10:53
wersja skryptu MyBB:1.8.5
adres forum:fun-center.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty):Problem polega na tym, że gdy chcę dodać serwer MTA do tabeli serwerów by Supryk to wyrzuca mi jakiś błąd na potrzebę przedstawienia błędu postaram się zaraz coś dać. Po wywaleniu błędu nie da się wejść na forum, alee jako iż mam ciągle odpalony panel admina mogę dezaktywować plugin. RObiłem reinstall tabeli z 10 razy - nie pomogło. Jestem zielony w php, jscript itd. Jeżeli mógłby ktoś pomóc to proszę ;c
adres forum:fun-center.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty):Problem polega na tym, że gdy chcę dodać serwer MTA do tabeli serwerów by Supryk to wyrzuca mi jakiś błąd na potrzebę przedstawienia błędu postaram się zaraz coś dać. Po wywaleniu błędu nie da się wejść na forum, alee jako iż mam ciągle odpalony panel admina mogę dezaktywować plugin. RObiłem reinstall tabeli z 10 razy - nie pomogło. Jestem zielony w php, jscript itd. Jeżeli mógłby ktoś pomóc to proszę ;c
Kod:
Fatal error: Uncaught exception 'GameQException' with message 'The host 'mtasa' is unresolvable to an IP address.' in /home/funcente/public_html/inc/serversboard/gameq.php:361 Stack trace: #0 /home/funcente/public_html/inc/serversboard/gameq.php(391): GameQ->addServer(Array) #1 /home/funcente/public_html/admin/modules/config/serversboard.php(724): GameQ->addServers(Array) #2 /home/funcente/public_html/admin/index.php(766): require('/home/funcente/...') #3 {main} thrown in /home/funcente/public_html/inc/serversboard/gameq.php on line 361