23.05.2015, 18:40
wersja skryptu MyBB: 1.8.4
adres forum: zamknięte dla niezarejestrowanych
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty):
Chciałbym z ACP móc wysłać meila do konkretnej grupy osób (w tym przypadku do nieaktywowanych) z przypomnieniem o aktywacji.
W ACP > Użytkownicy i grupy > Grupy > (wybrana grupa) Lista użytkowników
Po zaznaczeniu wszystkich użytkowników mam tylko aktywuj, zbanuj, zmień grupę, usuń.
Chciałbym aby była tam opcja wyślij email do wszystkich po naciśnięciu której pojawiało by sie proste okienko (to samo co przy wysyłaniu meila między użytkownikami).
Nie ma też opcji wysyłania meila w opcjach dotyczących danego użytkownika.
Są np: aktywuj, zbanuj, usuń, edytuj, IP, załączniki ale "wyślij meila" nie ma.
Gdy kliknę link do adresu email który jest widoczny to wyświetla mi sie okno outloka zamiast okienko email forum.
Aktualnie by wysłać meila muszę wybrać:
opcje > zobacz profil > kliknąć link "email"
Przy czym nie wysyła wtedy meila od administracji forum tylko z adresu email danego użytkownika.
Wiem że istnieje opcja
W ACP > Użytkownicy i grupy > Masowa korespondencja
ale chciałbym z tamtego miejsca gdzie łatwo zaznaczam użytkowników.
adres forum: zamknięte dla niezarejestrowanych
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty):
Chciałbym z ACP móc wysłać meila do konkretnej grupy osób (w tym przypadku do nieaktywowanych) z przypomnieniem o aktywacji.
W ACP > Użytkownicy i grupy > Grupy > (wybrana grupa) Lista użytkowników
Po zaznaczeniu wszystkich użytkowników mam tylko aktywuj, zbanuj, zmień grupę, usuń.
Chciałbym aby była tam opcja wyślij email do wszystkich po naciśnięciu której pojawiało by sie proste okienko (to samo co przy wysyłaniu meila między użytkownikami).
Nie ma też opcji wysyłania meila w opcjach dotyczących danego użytkownika.
Są np: aktywuj, zbanuj, usuń, edytuj, IP, załączniki ale "wyślij meila" nie ma.
Gdy kliknę link do adresu email który jest widoczny to wyświetla mi sie okno outloka zamiast okienko email forum.
Aktualnie by wysłać meila muszę wybrać:
opcje > zobacz profil > kliknąć link "email"
Przy czym nie wysyła wtedy meila od administracji forum tylko z adresu email danego użytkownika.
Wiem że istnieje opcja
W ACP > Użytkownicy i grupy > Masowa korespondencja
ale chciałbym z tamtego miejsca gdzie łatwo zaznaczam użytkowników.