13.12.2014, 20:33
wersja skryptu MyBB:1.6.14
adres forum:nie dotyczy
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):
Witajcie, nie wyświetla mi się jeden htmlo-cssowski button w postach. Konkretnie 'edit'. Nie podaję linku do forum, gdyż jest tam domyslnie ustawiony inny styl, wszystkie materiały postaram się dodać tutaj.
O co mi chodzi:
postbit_edit:
inny szablon buttona dla porównania:
Pozdrawiam.
adres forum:nie dotyczy
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):
Witajcie, nie wyświetla mi się jeden htmlo-cssowski button w postach. Konkretnie 'edit'. Nie podaję linku do forum, gdyż jest tam domyslnie ustawiony inny styl, wszystkie materiały postaram się dodać tutaj.
O co mi chodzi:
postbit_edit:
Kod PHP:
<a href="editpost.php?pid={$post['pid']}" id="edit_post_{$post['pid']}" alt="{$lang->postbit_edit}" title="{$lang->postbit_edit}" class="buttons"><i class="icon-edit-sign" style="font-size: 13px;"></i> Edit</a>
<div id="edit_post_{$post['pid']}_popup" class="popup_menu" style="display: none;"><div class="popup_item_container"><a href="javascript:;" onclick="Thread.quickEdit({$post['pid']});" class="popup_item">{$lang->postbit_quick_edit}</a></div><div class="popup_item_container"><a href="editpost.php?pid={$post['pid']}" class="popup_item">{$lang->postbit_full_edit}</a></div>
</div><script type="text/javascript">
// <!--
if(use_xmlhttprequest == "1")
{
new PopupMenu("edit_post_{$post['pid']}");
}
// -->
</script>
inny szablon buttona dla porównania:
Kod PHP:
<a href="member.php?action=emailuser&uid={$post['uid']}" alt="{$lang->postbit_email}" title="{$lang->postbit_email}" class="buttons"><i class="icon-envelope" style="font-size: 13px;"></i> Email</a>
Pozdrawiam.