Szybko to leci. Jeszcze spolszczenia do 1.8.1 nie ma, a już 1.8.2
To raczej nie planowane wydanie, zalatanie tej duzej dziury w zapytaniu SQL
Na githubie przewidzianych zmian poprawek dla 1.8.2 byla wiecej
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
Coś ekipa tłumaczy, długo wydaje to spolszczenie
Tłumaczenie dla 1.8.2 jest dostępne w dziale Download.
(14.11.2014, 00:32)Szogi1910 napisał(a): [ -> ]Coś ekipa tłumaczy, długo wydaje to spolszczenie
To dołącz do niej i pomóż ludziom tłumaczyć, zamiast jeszcze narzekać, że coś dostajesz za darmo od osób, które wkładają w to swój czas po godzinach
Ehh to krytykanctwo przy jednoczesnym "nicnierobieniu". Epic... fail.
----
Fakt, to chyba nieplanowana wersja, wygląda na to, że luki były naprawdę poważne.
dla tych którzy nie chą, nie są w stanie zrobić pelnego update, a develporzy zalecą update wszystkim, mybb.com wypościło paczkę plików, w których zaszly zmiany, do podmiany(w sumie chyba jak zawsze). Jak zawsze najperw kopia zapasowa, potem nadpisanie ów plików i powinno banglać bez problemów, nawet pod nadpisce plików z 1.8.0
Jednak w tym przypadku podmiana inc/class_core.php wedlug mnie nie ma sensu
http://resources.mybb.com/downloads/chan...s_1802.zip
Gdybym posiadał taka możliwość czemu nie ale niestety moje możliwości nie pozwalają mi na daną chwile
No to przynajmniej nie marudź, wypadałoby
(14.11.2014, 09:01)lukasamd napisał(a): [ -> ] (14.11.2014, 00:32)Szogi1910 napisał(a): [ -> ]Coś ekipa tłumaczy, długo wydaje to spolszczenie
To dołącz do niej i pomóż ludziom tłumaczyć, zamiast jeszcze narzekać, że coś dostajesz za darmo od osób, które wkładają w to swój czas po godzinach
----
Fakt, to chyba nieplanowana wersja, wygląda na to, że luki były naprawdę poważne.
Bywa też tak że ktoś poprostu nie nadaje się na tłumacza, wtedy jest duży problem
DexterX napisał(a): (14.11.2014, 09:01)lukasamd napisał(a): [ -> ] (14.11.2014, 00:32)Szogi1910 napisał(a): [ -> ]Coś ekipa tłumaczy, długo wydaje to spolszczenie
----
Bywa też tak że ktoś poprostu nie nadaje się na tłumacza, wtedy jest duży problem
To, że ktoś nie nadaje się na tłumacza, nie znaczy że może sobie narzekać na pracę wolontariuszy.
lukasamd napisał(a):Ehh to krytykanctwo przy jednoczesnym "nicnierobieniu". Epic... fail.(...)
Krytyka (uzasadniona) jest dobra a wręcz pożądana czasami, tylko szkoda że niektórzy mają za wysokie ego i nie przyjmują jej a później odstawiają różne szopki.......
testAccount napisał(a):lukasamd napisał(a):Ehh to krytykanctwo przy jednoczesnym "nicnierobieniu". Epic... fail.(...)
Krytyka (uzasadniona) jest dobra a wręcz pożądana czasami, tylko szkoda że niektórzy mają za wysokie ego i nie przyjmują jej a później odstawiają różne szopki.......
Wszyscy tłumacze robią to z własnej inicjatywy i nie dostają za to żadnego wynagrodzenia, więc akurat w tym przypadku krytyka wydaje mi się całkowicie nie na miejscu.