Webboard

Pełna wersja: Nie zmienia ikon dzialow po odczytaniu tematow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
wersja skryptu MyBB: 1.6.12
adres forum: www.omg-shot.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):

Jak w temacie. Nie zmienia ikon dzialow po odczytaniu tematów.
dział odczytany to jest ikona z ciemną chmurką, natomiast nieodczytany to ciemna chmurka z zieloną strzałeczką.

Można jako gość wejść do jakiegoś działu, odczytać tematy i zauważyć, że ikona działu się nie zmienia. Jak to naprawić?

Edit: Nie zmienia tylko w tych, gdzie są dodane poddziały.

Dodam, że zmieniają się gdy kliknę w ikonę i odświeżę stronę.

Gdzie znajduje się szablon odpowiedzialny za zmianę obrazka tych ikon?
refresh
Masz ikony działów w formacie .png. Pewno przy zmianie z .gif nie dokonałeś zmian.
Dokonaj też zmian z posta Adriana: (w pliku general.js) Ikony działów - zmiana gif na png - Post #85895
Zmieniałem to, jednakże to nie pomogło.
Dodam, że forumbit_depth2_cat mam pusty szablon.
Działa przecież.
Zmiana ikon następuje po kliknięciu w ikonę. Ja natomiast chciałbym by działo się to automatycznie. Jak tego dokonać?
(07.04.2014, 13:30)Rollerr napisał(a): [ -> ]Zmiana ikon następuje po kliknięciu w ikonę. Ja natomiast chciałbym by działo się to automatycznie. Jak tego dokonać?

Właśnie dla testu wszedłem u Ciebie w regulamin i normalnie oznaczyło dział jako przeczytany.
Ale u mnie automatycznie nie zmieniają się ikony. Czyściłem pamięć podręczną, gdyż kiedyś dokonywałem zmian z przejściem z gif na png (zmieniałem general.js). Postaram się przetestować to na innym komputerze i tam odpowiedź jak jest.

Sprawdziłem na drugim komputerze. Tam gdzie nie ma poddziałów działa prawidłowo, natomiast tam gdzie znajdują się działy wciąż nie ma automatycznej zmiany ikony.